Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Tröttfredag!

Elmo har varit knådig i 2 dagar nu, dvs han ligger och knådar i sängen, vaknar titt som tätt och är gnällig. Han har har varit lite bubblig i magen så vi tror att det kan vara därför. Han vill då inte sova själv utan vill helst bli buren eller ligga på mig eller Rikards bröst. Han vill ha närhet ? Jag har en bärsjal som jag testade första gången igår men har liksom inte fått in någon bra rutin på när jag ska använda den. Skrev lite med Linda och hon sa att det är perfekt att använda den just vid sådan tillfällen- när bebisen är missnöjd men har fått äta och har torrr blöja. Såklart det är ju? Att jag inte tänkte på det? 

Det har blivit dålig sömn pga de här dagarna såklart så idag var jag helt slut. När Rikard kom hem från jobbet tog han Elmo så jag kunde få sova i 2 timmar. Så jäkla skönt och välbehövligt!!

“Dagens aktivitet” har jag nu valt att ändra “träningen” till. För ibland blir det bara promenader, ibland träning och tja, ni förstår. Idag blev det ingen aktivitet överhuvudtaget men igår var jag ute på en timmes promenad. Imorrn kommer jag med att gå ut, så även Söndag. Nästa vecka kommer jag att börja med lättare träning hemma. Jag har min matta, gummiband och en lättare kettelbell att köra med. Det ser jag fram emot! 

Igår fick den här sötnosen sitt första bad ??

2 kommentarer

  1. Bärsjalen är toppen för just det, bär runt bebis och få saker gjort i hemmet/ute samtidigt! Jag gjorde allt med bebbe i sjal, till och med knäböj!

    Också nyfiken på din förlossningsberättelser, kommer den!?

    1. Men verkligen är den! Har börjat använda den nu varje dag och den är ju underbar och Elmo älskar att vara i den, han blir lugn direkt och kan sova länge i den haha! Bland den bästa lösningen jag vart med om!

      Förlossningsberättelsen kommer i veckan tänkte jag, det tar lite tid att skriva men den kommer jag lovar 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.