Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptTräning

Det går framåt! 

Vågen visar minus, jag äter bra och fick till en promenad idag helt själv med Elmo! Det trodde jag inte då han varit lite gnällig under dagen och jag kände “fan, jag vågar mig inte ut med ett skrikande barn”. Men så fort jag la honom i vagnen och kom ut så slutade han gnälla och somnade som en stock. Sen tänkte jag igen ” men va? Det är väl klart att barn skriker!? Klart jag kan gå ut med honom ändå ju!” 

Det är för att jag är så ovan än så länge känner jag. Det slutade i alla fall med att jag promenerade genom stan, gick till affären och handlade lite ich fortsatte sedan vår promenad till Factor Outdoor där pappsen jobbade ?? Det blev en rätt lång promenad som jag verkligen njöt av! 


Träning: ca 90 min powerwalk 

Mat: 

  • Frukost: kaffe med sojadryck. 2 finncrisp med ost och paprika. En skål med granola, hackat äpple, solrosfrön och pumpakärnor+ mandeldryck.
  • Mellis: sov 
  • Lunch: 1 1/2 sojaburgare med råris och blandsallad, dressing gjord på+ 1 msk olivolja+ vitvinsvinäger+ salladskrydda 
  • Mellis: En näve kokoschips/flingor+ en näve solrosfrön och en banan. 
  • Middag: Samma som lunch. Ett päron efter maten. 
  • Kvällsmål: En hampaproteinshake. Ridande hallon och blåbär + solrosfrön och lite mandeldryck.

Som ni ser är det ingen gormémat jag äter. Nopp, för jag orkar inte helt enkelt. Det ska vara smidigt, gott men ändå bra mat. Det är så här det kommer att se ut. De dagar som jag orkar anstränga mig lite mer matnässigt, då gör jag det men inte annars. Det går att äta bra och nyttig mat utan att behöva stå länge i köket. Förut var ju det inte ett “problem”, man hade liksom mer tid att stå och fixa, men nu skulle jag inte orka det. MEN! Det jag äter smakar alltid gott så det är viktigt för mig. Snabbt, enkelt, näringsriktigt och gott ?

Dagens lunch och middag:


Jag har även tagit bilder på hur min kropp ser ut just nu. Inte så kul att lägga upp dem meeeeen det kommer jag att göra imorgon ändå! Japp, allt för ni ska få se “the real deal” här. Jag har fluff, fått celluliter och jag ser allmänt mjuk ut i kroppen. Det här är ord jag använder då jag jämför mig själv med hur jag såg ut innan graviditeten, så jag jämför bara med mig själv, ha det i åtanke. Men men, målet är i sikte och jag mår väldigt bra, så det här kommer att bli bra. Ingen press, ingen stress. Jag ser fram emot att uppleva hur min kropp sakta men säkert återhämtar sig, blir mer rörlig igen, stark och uthållig. Längtar!!! Bilder och viktuppdatering kommer imorrn! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.