Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jag är mamma!

Kan inte förstå att jag faktiskt är mamma nu?! Jag och min älskade man är föräldrar till den här lilla krabaten ?

Vi har från igår fått in lite sov-och-mat-rutiner. Första natten hemma bestod bara utav mat->gråt->blöjbyte-gråt-mat och ja, så höll det på. Som det ska vara haha! Men sedan igår så har han ätit och sen sovit länge efteråt så även idag, så himla skönt! Han sov även på natten, med blöjbyten och ammning då också såklart. 

Visste ni att bebisar behöver ammas 8-12 ggr/dygn och att ammning kan vara mellan ca 10-60 min per gång. Hajja huuuur mkt man ammar egentligen Hahaha! Det känns i brösten kan jag lova, gooooosh! 

Idag tog vi premiärpromenad i vagnen! 


Gu va skönt att komma ut! Han sov hela tiden och preciiiiis när vi kom hem så vaknade han och var hungrig. Perfekt timing! Hann handla det jag skulle ha på stan så det kändes himla gutt. Man får ju passa på när bebben sover än så länge. Jag har inga problem med att amma ute bland folk men jag känner att jag vill få mer tid med Elmo innan vi gör det tillsammans ☺️? Han är ju trots allt bara 4 pluttiga dagar gammal. 

Idag kom även Elmos Farfar Mike och hälsade på, det var kärlek från första ögonkastet och man verkligen såg i Farfars ögon hur galet kär han blev ☺️ Så fint att se dem tillsammans. Han var en riktigt, riktigt stolt Farfar ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.