Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Älskade Elmo är här <3

Han föddes lördagen den 20:e Maj kl. 12.46 och väger 3605 g och är 53 cm lång. Lyckan är obeskrivlig!!!! 

Det var en otroligt kämpig och långdragen förlossning på 32 timmar- My god säger jag bara! Inte all som jag hade hoppats på, men det skriver jag mer om sen. 

Idag får vi åka hem och njuta, mysa och lära känna varandra ??

Vår älskade Elmo: Vi har en son!!! ??? Han är så fantastisk- kan inte förstå att han är vår, vårt barn, vår fina smarriga son ☺️Kan inte få nog av att lukta, pussa å titta på honom- sån kärlek! 


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

8 kommentarer

    1. Det ska bli så kul att få träffa dig med och få visa upp vår lilla guldklimp 🙂 <3<3<3

    1. Det ska bli så kul att få träffa dig med och få visa upp vår lilla guldklimp 🙂 <3<3<3

    1. Åååh, jo det ska jag göra- fasiken jag har helt glömt bort den!? Gaaah! Har fått frågan tidigare nämligen men som sagt glömt bort. Jag LOVAR att den komne i veckan, PROMISE 🙂

    1. Åååh, jo det ska jag göra- fasiken jag har helt glömt bort den!? Gaaah! Har fått frågan tidigare nämligen men som sagt glömt bort. Jag LOVAR att den komne i veckan, PROMISE 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.