Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

FÖRVÄRKAR!!!

Idag var jag på mysig sushi lunch med en vän följt utav ett besök hos barnmorskan som förmodligen är den sista ☺️ Hon sa att Elmo är “superfixerad” nu, haha! Kan komma nääärsomhelst med andra ord och ikväll har jag haft vad jag tror är förvärkar!!! Känns som mensvärk i ländryggen och magen/livmodern drar ihop sig!!! Det kan vara på gååååång nu hörni! Känns sjukt spännande men jag håller tillbaka min exalterande lite då man kan ha förvärkar flera dagar innan förlossning.

Det känns i alla fall sjukt nära nu när jag även kan känna att det är på gång! Wiiiieeeehaaaa! 

Tänk om, alltså tääääänk om jag föder imorrn? Eller i helgen! Wow? längtar sååååå ??

Natti natti på er! Självklart uppdaterar jag, om inte här så håll koll på min instagram ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.