Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Hamburgare,crossfit och helg!

Igår käkade jag med syrran för första gången på O’Learys här i stan. De ska ju ha några veganska rätter som jag länge velat testa. Eftersom det är en “sportbar” så har jag inga höga förväntningar på maten men tänkte att det säker är helt ok i alla fall. Jag hade rätt, det var helt ok. 

Jag käkade en oumph burgare med pommes frites, slurp så var det i magen. 


Syrran och jag satt ett bra tag och snick snackade, det var väldig länge sedan vi fick till en dejt så det var väldigt mysigt.

Jag hann med träning på morgonen också + lite jobb innan vi käkade. En bra dag helt enkelt! 

Idag tränade jag på lunchen. Svettigt som fan och det finns inget filter i världen som fixar den nunan! Haha! Helt slut!


Har nyss käkat och ska fixa och städa en massa härhemma + hjälpa min Boo med allt som ska göras inför morgondagens Klubb Mästerskap på factor. Det är mat som ska inhandlas, förberedas och även priser som ska fixas. Det kommer bli en seeeeen kväll ikväll anar jag 😉 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.