Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Hamburgare,crossfit och helg!

Igår käkade jag med syrran för första gången på O’Learys här i stan. De ska ju ha några veganska rätter som jag länge velat testa. Eftersom det är en “sportbar” så har jag inga höga förväntningar på maten men tänkte att det säker är helt ok i alla fall. Jag hade rätt, det var helt ok. 

Jag käkade en oumph burgare med pommes frites, slurp så var det i magen. 


Syrran och jag satt ett bra tag och snick snackade, det var väldig länge sedan vi fick till en dejt så det var väldigt mysigt.

Jag hann med träning på morgonen också + lite jobb innan vi käkade. En bra dag helt enkelt! 

Idag tränade jag på lunchen. Svettigt som fan och det finns inget filter i världen som fixar den nunan! Haha! Helt slut!


Har nyss käkat och ska fixa och städa en massa härhemma + hjälpa min Boo med allt som ska göras inför morgondagens Klubb Mästerskap på factor. Det är mat som ska inhandlas, förberedas och även priser som ska fixas. Det kommer bli en seeeeen kväll ikväll anar jag 😉 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.