Denice Lundevall
Yoga World

Idag var det en massa goa squat clean på träningen! Passet kändes bra och jag var heeelt slut efteråt som vanligt, precis som det ska vara- Love! 

Eftersom “im about to burst” snart, kan ju bli bebis vilken dag som helst egentligen så vill jag gärna inte squatta så mkt med vikter så jag bytte ut hang squat clean med vanliga power cleans. 

Dagens pass:


Igår var jag hos barnmorskan och lille Elmo har nu fixerat sig!!! Woooptidoooo! Med “fixera” menas att bebisen liksom sjunker ner med huvudet i mitt bäcken. Så nu är han beräknad som “färdigbakad” och kan som sagt komma vilken dag som helst. Meeeeen som förstföderska går man oftas över tiden, det hoppas jag inte att jag gör. Jag längtar alldeles galet mycket för att gå över tiden! 

Barnmorskan trodde dock på bebis i vecka 39+några dagar eller där i vecka 40. Jag hoppas på beräknat datum som är 26:e Maj, det är Mormor och Morfars bröllopsdag<3 Eftersom  min älskade Morfars tyvärr inte lever längre sedan flera år tillbaka så känns det såklart ännu mer speciellt. 

Träningsredo:


Dagens lunch och middag: Nuggets, råris i en härlig mix av blandsallad med salladsblad, tomat, olika groddar, gurka, selleri. Salladsdressing: olivolja, pressad citron, vitvinsvinäger och salladskrydda. Riset och nuggets var såklart varma och i det blandar jag ner salladen. Blir så bäkla gott! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.