Denice Lundevall
Yoga World

Idag var det en massa goa squat clean på träningen! Passet kändes bra och jag var heeelt slut efteråt som vanligt, precis som det ska vara- Love! 

Eftersom “im about to burst” snart, kan ju bli bebis vilken dag som helst egentligen så vill jag gärna inte squatta så mkt med vikter så jag bytte ut hang squat clean med vanliga power cleans. 

Dagens pass:


Igår var jag hos barnmorskan och lille Elmo har nu fixerat sig!!! Woooptidoooo! Med “fixera” menas att bebisen liksom sjunker ner med huvudet i mitt bäcken. Så nu är han beräknad som “färdigbakad” och kan som sagt komma vilken dag som helst. Meeeeen som förstföderska går man oftas över tiden, det hoppas jag inte att jag gör. Jag längtar alldeles galet mycket för att gå över tiden! 

Barnmorskan trodde dock på bebis i vecka 39+några dagar eller där i vecka 40. Jag hoppas på beräknat datum som är 26:e Maj, det är Mormor och Morfars bröllopsdag<3 Eftersom  min älskade Morfars tyvärr inte lever längre sedan flera år tillbaka så känns det såklart ännu mer speciellt. 

Träningsredo:


Dagens lunch och middag: Nuggets, råris i en härlig mix av blandsallad med salladsblad, tomat, olika groddar, gurka, selleri. Salladsdressing: olivolja, pressad citron, vitvinsvinäger och salladskrydda. Riset och nuggets var såklart varma och i det blandar jag ner salladen. Blir så bäkla gott! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.