Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

I väntans tider…

Alltså jag verkligen bara väntar nu känns det som. Vi båda väntar, jag och Rikard. Han jobbar ju visserligen som vanligt, det gör inte jag så vissa dagar bara försvinner för mig om jag inte tar mig för att göra något. Jag har en hel del saker jag kan och bör göra meeeeen min motivation är verkligen lika med NOLL. Känns tråkigt faktiskt men va fan. Inte så konstigt ju, det kommer att ske en stoooor stooooor förändring om bara 2-3 ynka veckor och då känns allt annat så oviktigt, trivialt. Förstår ni vad jag menar? Så just nu är jag “uppskjutar-drottningen-numero-uno”! Haha! 

Nåja, jag betar av saker allt eftersom ändå även om allt skulle kunnat fixas på 2-3 dagar *skäms*. Sen blir jag ju som sagt oerhört trött emellanåt så tja, det blir vad det blir helt enkelt. 

Helgen har varit lugn och skön som vanligt och det blev tacos, bärpaj och glass både lördag och söndag. Så jävla gott! 

Ska i alla fall träna i veckan och fixa med försäkringskassan (150 pers i kö när jag ringde idag?!!!) och föräldrapenning. Det är ju ett projekt för sig, My godness! Blir alldeles matt av allt sånt! Men det måste ju fixas helt enkelt.

Outfit från i helgen:


Tacoooooos! Jag har bönsalsa, sallad, groddar, tomat, gurka, majs, salladslök, oatlys “créme fraishe”, hemmagjord guacamole, salsa och smular över lite nachos för att få lite krisp på. Himmelskt! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.