Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

I väntans tider…

Alltså jag verkligen bara väntar nu känns det som. Vi båda väntar, jag och Rikard. Han jobbar ju visserligen som vanligt, det gör inte jag så vissa dagar bara försvinner för mig om jag inte tar mig för att göra något. Jag har en hel del saker jag kan och bör göra meeeeen min motivation är verkligen lika med NOLL. Känns tråkigt faktiskt men va fan. Inte så konstigt ju, det kommer att ske en stoooor stooooor förändring om bara 2-3 ynka veckor och då känns allt annat så oviktigt, trivialt. Förstår ni vad jag menar? Så just nu är jag “uppskjutar-drottningen-numero-uno”! Haha! 

Nåja, jag betar av saker allt eftersom ändå även om allt skulle kunnat fixas på 2-3 dagar *skäms*. Sen blir jag ju som sagt oerhört trött emellanåt så tja, det blir vad det blir helt enkelt. 

Helgen har varit lugn och skön som vanligt och det blev tacos, bärpaj och glass både lördag och söndag. Så jävla gott! 

Ska i alla fall träna i veckan och fixa med försäkringskassan (150 pers i kö när jag ringde idag?!!!) och föräldrapenning. Det är ju ett projekt för sig, My godness! Blir alldeles matt av allt sånt! Men det måste ju fixas helt enkelt.

Outfit från i helgen:


Tacoooooos! Jag har bönsalsa, sallad, groddar, tomat, gurka, majs, salladslök, oatlys “créme fraishe”, hemmagjord guacamole, salsa och smular över lite nachos för att få lite krisp på. Himmelskt! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.