Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Samla energiiiiii!

Vaknade tidigt i morse pigg och tog mig i kragen och piffade till det härhemma med de nya jag köpte igår. Det enda jag fordrande inte pallat göra är att packa upp kläder…mina kläder. Jag har hängt upp typ hälften men det är ju så jävla tråkigt att jag smäller av! Jag städar hellre hela huset än att packa upp kläder.

Men! Jag har i alla fall gjort följande:

Till Elmo:

  • Tvättat och hängt alla nya filtar, och sådant jag köpte igår.
  • Monterat ihop en ljusslinga och hängt upp hans fönster. Japp, den behövde monteras ihop, tro det eller ej. 
  • Hängt upp en typ “tyg-tavla-grej” med fickor på. 
  • Packat förlossningsväskan
  • Bäddat hans vagn
  • Plockat upp blöjor, tvättlappar, oljor och allt sånt som behövs till blöjbyten och rengöring 

Övrigt till hemmet:

  • Skrubbat rent balkongmöblerna och lagt på de nya dynorna. Fint! Nu fattas “bara” bord, en stol, blommor, OCH jag behöver lasera möblerna såg jag. Parasoll behövs och ja, en jävvla massa andra grejer innan jag känner mig nöjd.
  • Dammsugit och torkat rent hela balkongen.
  • Planterat om våra blommor.
  • Fixat blomsterarrangemang med söta fejkblommor jag köpt. Behöver nu fixa grus eller nåt annat nice att ha i botten på vasen känner jag. 

Ja, en del har jag fått gjort i alla fall. Tränade också på eftermiddagen. Direkt efter det åkte jag å Bejb hem och åt mat. 

Ligger nu på soffan helt slut. Ska strax hoppa i säng, blir tidigt då jag vill upp i tid och fixa lite mer härhemma och jobb vid datorn. 

Bild från passet idag:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.