Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Samla energiiiiii!

Vaknade tidigt i morse pigg och tog mig i kragen och piffade till det härhemma med de nya jag köpte igår. Det enda jag fordrande inte pallat göra är att packa upp kläder…mina kläder. Jag har hängt upp typ hälften men det är ju så jävla tråkigt att jag smäller av! Jag städar hellre hela huset än att packa upp kläder.

Men! Jag har i alla fall gjort följande:

Till Elmo:

  • Tvättat och hängt alla nya filtar, och sådant jag köpte igår.
  • Monterat ihop en ljusslinga och hängt upp hans fönster. Japp, den behövde monteras ihop, tro det eller ej. 
  • Hängt upp en typ “tyg-tavla-grej” med fickor på. 
  • Packat förlossningsväskan
  • Bäddat hans vagn
  • Plockat upp blöjor, tvättlappar, oljor och allt sånt som behövs till blöjbyten och rengöring 

Övrigt till hemmet:

  • Skrubbat rent balkongmöblerna och lagt på de nya dynorna. Fint! Nu fattas “bara” bord, en stol, blommor, OCH jag behöver lasera möblerna såg jag. Parasoll behövs och ja, en jävvla massa andra grejer innan jag känner mig nöjd.
  • Dammsugit och torkat rent hela balkongen.
  • Planterat om våra blommor.
  • Fixat blomsterarrangemang med söta fejkblommor jag köpt. Behöver nu fixa grus eller nåt annat nice att ha i botten på vasen känner jag. 

Ja, en del har jag fått gjort i alla fall. Tränade också på eftermiddagen. Direkt efter det åkte jag å Bejb hem och åt mat. 

Ligger nu på soffan helt slut. Ska strax hoppa i säng, blir tidigt då jag vill upp i tid och fixa lite mer härhemma och jobb vid datorn. 

Bild från passet idag:

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.