Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganskt på IKEA <3

Har shoppat från 11.30 -17.30 idag med Grandma. Heeeeelt slut efter det, haha! Men köpte allt som jag tänkt och behövde…oooooch lite annat som inte stod på listan 😉 Men men, så är det! Så i helgen ska jag pyssla härhemma med grejorna jag köpt. Mys! 

Visste ni att IKEA börjat med vegansk mat?! Så jävla nice! Jag har sett det på “vegan-forum” jag är med i men jag har inte hunnit med att testa själv. Det gjorde både jag och Mormor idag och det var riktigt bra tyckte vi båda! Gott! Tack IKEA- verkligen! 

Grönsaksbollar med stekt potatis och grönsaker+ rödbetshummus. 


Från det ena till det andra så orkade jag upp och träna på morgonen idag i alla fall.  Gutt som fan. Vaknade vid 5.30 och försökte somna om då jag ställt klockan på 7.00 men det var bara att kliva upp.

Med “go-gröt” i magen och fixade lite härhemma innan det var dags att träna. 


Träningen gick bra men nu börjar mjölksyran i benen verkligen kännas! Har fått mjölksyra så lätt i benen länge nu pga graviditeten men idag, alltså HAHA! Benen var som stockar. Visst ja! nämnde jag att det var framförallt överkropp idag på passet, inte ben, haha! Preggo much? 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.