Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganskt på IKEA <3

Har shoppat från 11.30 -17.30 idag med Grandma. Heeeeelt slut efter det, haha! Men köpte allt som jag tänkt och behövde…oooooch lite annat som inte stod på listan 😉 Men men, så är det! Så i helgen ska jag pyssla härhemma med grejorna jag köpt. Mys! 

Visste ni att IKEA börjat med vegansk mat?! Så jävla nice! Jag har sett det på “vegan-forum” jag är med i men jag har inte hunnit med att testa själv. Det gjorde både jag och Mormor idag och det var riktigt bra tyckte vi båda! Gott! Tack IKEA- verkligen! 

Grönsaksbollar med stekt potatis och grönsaker+ rödbetshummus. 


Från det ena till det andra så orkade jag upp och träna på morgonen idag i alla fall.  Gutt som fan. Vaknade vid 5.30 och försökte somna om då jag ställt klockan på 7.00 men det var bara att kliva upp.

Med “go-gröt” i magen och fixade lite härhemma innan det var dags att träna. 


Träningen gick bra men nu börjar mjölksyran i benen verkligen kännas! Har fått mjölksyra så lätt i benen länge nu pga graviditeten men idag, alltså HAHA! Benen var som stockar. Visst ja! nämnde jag att det var framförallt överkropp idag på passet, inte ben, haha! Preggo much? 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.