Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Nedräkning, for real!

23 dagar kvar och känner mig mer än redo att föda! Fy faaan va jag ser fram emot att föda, få se vår lilla pojke. Jag tänker på det hela tiden ?? Tjatigt kanske men jag anar att ni förstår mig. Jag kommer att sakna min älskade mage dock…kommer att sakna den väääääldigt mycket känner jag ☺️


Mina dagar ser väldigt olika ut just nu i form utav energi. Jag sover bra typ varannan natt, vilket leder till att jag är heeeeelt slut vissa dagar och kan sova 2 ggr på dagen?! Helt galet! Skulle tränat både i tisdags och idag men jag är för trött. Det är en sådan trötthet som liksom inte går att skaka av sig. Bara att lägga sig och vila helt enkelt, haha! Bara att acceptera. 

Idag har jag i alla fall vikt i ordning alla Elmos kläder i hans nya byrå som vi hämtade igår. Skönt att få undan det, så nu är det bara småsaker som ska införskaffas och det ska jag och Mormor spendera morgondagen till att fixa med. 

Idag var min goa vän Minna i stan. Hon fixade håret hos Lia på Rubb & Stubb så jag passade på att svänga förbi där på eftermiddagen och få lite kvalitetstid med henne- så skönt att kunna ses sådär bara, avslappnat och helt apropå. 

Nu har jag fixat lite mat utav en del rester vi hade hemma: stekte upp potatis som jag kokat för någon dag sedan. Stekte på lite sparris och vegobullar och tog en trött tomat, selleri och knipplök och rörde ihop. Kokade även kamutvete och åt allt i en pytt. Älskar verkligen att göra mat såhär. Det blir alltid gott, allltid så enkelt och mättande. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.