Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Nedräkning, for real!

23 dagar kvar och känner mig mer än redo att föda! Fy faaan va jag ser fram emot att föda, få se vår lilla pojke. Jag tänker på det hela tiden ?? Tjatigt kanske men jag anar att ni förstår mig. Jag kommer att sakna min älskade mage dock…kommer att sakna den väääääldigt mycket känner jag ☺️


Mina dagar ser väldigt olika ut just nu i form utav energi. Jag sover bra typ varannan natt, vilket leder till att jag är heeeeelt slut vissa dagar och kan sova 2 ggr på dagen?! Helt galet! Skulle tränat både i tisdags och idag men jag är för trött. Det är en sådan trötthet som liksom inte går att skaka av sig. Bara att lägga sig och vila helt enkelt, haha! Bara att acceptera. 

Idag har jag i alla fall vikt i ordning alla Elmos kläder i hans nya byrå som vi hämtade igår. Skönt att få undan det, så nu är det bara småsaker som ska införskaffas och det ska jag och Mormor spendera morgondagen till att fixa med. 

Idag var min goa vän Minna i stan. Hon fixade håret hos Lia på Rubb & Stubb så jag passade på att svänga förbi där på eftermiddagen och få lite kvalitetstid med henne- så skönt att kunna ses sådär bara, avslappnat och helt apropå. 

Nu har jag fixat lite mat utav en del rester vi hade hemma: stekte upp potatis som jag kokat för någon dag sedan. Stekte på lite sparris och vegobullar och tog en trött tomat, selleri och knipplök och rörde ihop. Kokade även kamutvete och åt allt i en pytt. Älskar verkligen att göra mat såhär. Det blir alltid gott, allltid så enkelt och mättande. 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.