Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Bebis i morse!!!

Haha! Ne, inte för min del men för min väninna blev det bebbe! Så kuuuul! Hon har varit 1 vecka före oss i graviditeten men i morse ville lilltjejen ut. Helt fantastiskt att se bild på den lilla som vart i hennes mage- nästan lika länge som vår Elmo ?? Allt hade gått bra och hon sa att det var det häftigaste hon gjort. Kan verkligen tänka mig det och längtar (om möjligt) ännu mer nu ju! 

Det här gör att jag känner att det är riktigt, riiiiiktigt nära- My god! 

Jag känner att jag behöver fixa allt av de sista nu som jag hela tiden tänkt att “äh, de hinner jag med”. Men hörni, de kan ju fan bli barn närsom?! Nog för att de flesta förstföderskor brukar gå över tiden, som jag skrev tidigare. Men man vet ju aldrig! 

Ska i alla fall se till att fixa aaaallt innan den här veckan är slut- så skönt då kan jag slappna av helt. 

Idag var jag en sväng förbi mormor. Vi lunchade och fikade, mysigt som vanligt <3 och nu är jag hemma igen. Har städat, tvättat och diskat och nu ska jag och Bejb fixa nåt gott att äta. 

Puss på er och ha en go Valborg 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.