Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Bebis i morse!!!

Haha! Ne, inte för min del men för min väninna blev det bebbe! Så kuuuul! Hon har varit 1 vecka före oss i graviditeten men i morse ville lilltjejen ut. Helt fantastiskt att se bild på den lilla som vart i hennes mage- nästan lika länge som vår Elmo ?? Allt hade gått bra och hon sa att det var det häftigaste hon gjort. Kan verkligen tänka mig det och längtar (om möjligt) ännu mer nu ju! 

Det här gör att jag känner att det är riktigt, riiiiiktigt nära- My god! 

Jag känner att jag behöver fixa allt av de sista nu som jag hela tiden tänkt att “äh, de hinner jag med”. Men hörni, de kan ju fan bli barn närsom?! Nog för att de flesta förstföderskor brukar gå över tiden, som jag skrev tidigare. Men man vet ju aldrig! 

Ska i alla fall se till att fixa aaaallt innan den här veckan är slut- så skönt då kan jag slappna av helt. 

Idag var jag en sväng förbi mormor. Vi lunchade och fikade, mysigt som vanligt <3 och nu är jag hemma igen. Har städat, tvättat och diskat och nu ska jag och Bejb fixa nåt gott att äta. 

Puss på er och ha en go Valborg 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.