Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Vecka 37 nu och Vegfest Planeringsmöte

Idag går vi in i vecka 37 med 27 dagar kvar till beräknad förlossning. Nu kan verkligen bebben komma närsom?! Crazy!!! Crazy underbart! Nu under ledigheten ska jag packa förlossningsväskan, det har jag dragit ut på för jag hela tiden tänker “äh, jag kommer förmodligen gå över tiden” vilket är vanligast som förstföderska. Meeen, nu känner jag att det är så många jag har i min närhet som fött lite för tidigt. Så, ja, bäst att ha allt klart helt enkelt. Idag hade vi möte för Vegfest som sker i September här i Västerås. Förra året blev succé och det kommer det att bli i år med! I år har vi den i två dagar istället för en. Fullt med härliga utställare blir det, smakprover, inspiration och grymma föreläsare- jag är med som konfrenciär och som föreläsare faktisk. Ska bli så jäkla kul! 

Vi är ett superteam med många olika kontakter, erfarenheter och kunskap- det kan inte bli annat är bra det här. 

Lämna en kommentar

Bara jagKläder/Outfits

Vecka 37 nu och Vegfest Planeringsmöte

Idag går vi in i vecka 37 med 27 dagar kvar till beräknad förlossning. Nu kan verkligen bebben komma närsom?! Crazy!!! Crazy underbart! Nu under ledigheten ska jag packa förlossningsväskan, det har jag dragit ut på för jag hela tiden tänker “äh, jag kommer förmodligen gå över tiden” vilket är vanligast som förstföderska. Meeen, nu känner jag att det är så många jag har i min närhet som fött lite för tidigt. Så, ja, bäst att ha allt klart helt enkelt. Idag hade vi möte för Vegfest som sker i September här i Västerås. Förra året blev succé och det kommer det att bli i år med! I år har vi den i två dagar istället för en. Fullt med härliga utställare blir det, smakprover, inspiration och grymma föreläsare- jag är med som konfrenciär och som föreläsare faktisk. Ska bli så jäkla kul! 

Vi är ett superteam med många olika kontakter, erfarenheter och kunskap- det kan inte bli annat är bra det här. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.