Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Artikel nr 2 för Smartshake!

Jag avslöjade ju i vintras att jag fått äran att börja skriva lite för Smartshake och har skickat in mitt första utkast. Den kommer ut inom kort och sedan framöver kommer det några till som ni kommer att kunna ta del utav. Det kommer jag att “behandla” ämnet yoga. mitt sätt, för vem yoga är, hur vi får in det i vår vardag osv.

Just ju sitter jag på Espressohouse och skriver på min 2:a artikel. Jag kommer givetvis att länka er till sidan när allt är klart.

Det känns väldigt ärofyllt att få frågan att börja skriva för Smartshake då de är ett väldigt framgångsrikt företag som hela tiden utvecklas och nu får jag vara en liten del utav den utvecklingen- så härligt!

Jag hoppas på att jag kan framföra ett bra jobb och att vårt samarbete utvecklas framöver.

Snart dags att bege sig hemåt och i eftermiddag är det intervallträning som gäller- Yessss!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.