Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

En läsardag!

God förmiddag! Dagen startas med fruktsallad, kaffe och en massa massa läsning– mys <3 Jag älskar att läsa, lära mig nytt och nörda ner mig men har inte haft ro att läsa på länge tyvärr. Det ska det bli ändring på känner jag nu- im ready for learning! 

Jag ska även gå en online profylaxkurs idag för att förbereda mig inför förlossningen. Jag vill ju inte som jag berättar tidigare ta några smärtstillande utan fokusera på andningen istället. Det går man igenom på profylaxkursen- är rätt exalterad över kursen faktiskt! Det är ju så nära nu!!! Wiiiiieeee! Snart kommer vår älskade, älskade unge till oss- som vi längtar! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Vad tyckte du om “Kinastudien”? Jag har sett en dokumentär som behandlade denna studie som jag tyckte var väldigt intressant. Boken har jag inte läst, men då filmen beskrev ganska mycket av den står den på min “att-läsa-lista” 🙂 Det är sjukt intressant hur maten påverkar oss och jag önskar att fler var intresserade nog att faktiskt läsa på lite fakta.
  Ha en fin dag!

  1. Jag har inte läst klart “Kinastudien”, den läser jag i omgångar, haha! Har perioder då jag läser mer eller mindre. Det jag har läst är väldigt intressant och viktigt och jag kan varmt rekommendera den.

   Jag såg en dokumentär ( forks over knifes) där en forskare var i fokus, det är han som skrivit boken och hi boken får du följa deras forskning som pågått i flera, flera år. Sedan kom filmen.

   Ja, jag önskar med att fler var intresserade och läste på mer men det är även därför jag bloggar/instagrammar för att sprida information, starta nyfikenhet så fler kanske vill läsa och lära sig mer 🙂

   Pratar sjuuuukt mycket hål i huvudet på folk kan jag med göra hahaha! Men enligt mig är de väldigt nyfikna och intresserade så jag möts oftast utav positivism, även om många kanske inte riktigt förstår eller håller med till 100% så har jag sått ett frö i dem i alla fall och det är god början.

   Tack för ditt inlägg Laura och jag önskar dig en trevnas helg!

 2. Vad tyckte du om “Kinastudien”? Jag har sett en dokumentär som behandlade denna studie som jag tyckte var väldigt intressant. Boken har jag inte läst, men då filmen beskrev ganska mycket av den står den på min “att-läsa-lista” 🙂 Det är sjukt intressant hur maten påverkar oss och jag önskar att fler var intresserade nog att faktiskt läsa på lite fakta.
  Ha en fin dag!

  1. Jag har inte läst klart “Kinastudien”, den läser jag i omgångar, haha! Har perioder då jag läser mer eller mindre. Det jag har läst är väldigt intressant och viktigt och jag kan varmt rekommendera den.

   Jag såg en dokumentär ( forks over knifes) där en forskare var i fokus, det är han som skrivit boken och hi boken får du följa deras forskning som pågått i flera, flera år. Sedan kom filmen.

   Ja, jag önskar med att fler var intresserade och läste på mer men det är även därför jag bloggar/instagrammar för att sprida information, starta nyfikenhet så fler kanske vill läsa och lära sig mer 🙂

   Pratar sjuuuukt mycket hål i huvudet på folk kan jag med göra hahaha! Men enligt mig är de väldigt nyfikna och intresserade så jag möts oftast utav positivism, även om många kanske inte riktigt förstår eller håller med till 100% så har jag sått ett frö i dem i alla fall och det är god början.

   Tack för ditt inlägg Laura och jag önskar dig en trevnas helg!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.