Denice Lundevall
Yoga World

Igår var det fest på Factor för våra medlemmar- superskoj! Deb här gången var den roligaste utav alla och det för att vi var just Factor och hade festen. Det var så nice att komma in i den lokal där vi alla svettas och grinar illa utav allt hård träning för att nu äta god mat, leka lekar och dansa loss. 

Yepp, jag å “Bullen” dansade faktisk också lite, haha och igår gick vi in i v36!!! 33 ynka dagar kvar, herregu va sjukt. Veckorna bara försvinner liksom?! 

Idag har jag varit ute på lite ärenden, slappat med min älsk och hans kompis och just nu har jag preciiiiiiis ställt in en “snickers cheese cake” i frysen. Tror den kommer att bli helt AMAZEBALLZ om jag ska vara ärlig. Recept kommer framöver- promise.

PS. Receptet på indiska grytan kommer längre fram, jag behöver ändra lite i receptet så det blir perf 🙂 DS.

4 kommentarer

 1. Tips inför förlossning är boken Föda utan rädsla. Kort bok som fokuserar på just andningen. Den gav mig bästa förlossningen.

  1. Tack Petra för tipset! Har kollat upp om den fanns hos “storytel”som jag prenumererar på och det gjorde den!! Ska absolut läsa den 🙂 Gu så bra!

   Tack igen!

 2. Tips inför förlossning är boken Föda utan rädsla. Kort bok som fokuserar på just andningen. Den gav mig bästa förlossningen.

  1. Tack Petra för tipset! Har kollat upp om den fanns hos “storytel”som jag prenumererar på och det gjorde den!! Ska absolut läsa den 🙂 Gu så bra!

   Tack igen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.