Denice Lundevall
Yoga World

Igår var det fest på Factor för våra medlemmar- superskoj! Deb här gången var den roligaste utav alla och det för att vi var just Factor och hade festen. Det var så nice att komma in i den lokal där vi alla svettas och grinar illa utav allt hård träning för att nu äta god mat, leka lekar och dansa loss. 

Yepp, jag å “Bullen” dansade faktisk också lite, haha och igår gick vi in i v36!!! 33 ynka dagar kvar, herregu va sjukt. Veckorna bara försvinner liksom?! 

Idag har jag varit ute på lite ärenden, slappat med min älsk och hans kompis och just nu har jag preciiiiiiis ställt in en “snickers cheese cake” i frysen. Tror den kommer att bli helt AMAZEBALLZ om jag ska vara ärlig. Recept kommer framöver- promise.

PS. Receptet på indiska grytan kommer längre fram, jag behöver ändra lite i receptet så det blir perf 🙂 DS.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Tips inför förlossning är boken Föda utan rädsla. Kort bok som fokuserar på just andningen. Den gav mig bästa förlossningen.

  1. Tack Petra för tipset! Har kollat upp om den fanns hos “storytel”som jag prenumererar på och det gjorde den!! Ska absolut läsa den 🙂 Gu så bra!

   Tack igen!

 2. Tips inför förlossning är boken Föda utan rädsla. Kort bok som fokuserar på just andningen. Den gav mig bästa förlossningen.

  1. Tack Petra för tipset! Har kollat upp om den fanns hos “storytel”som jag prenumererar på och det gjorde den!! Ska absolut läsa den 🙂 Gu så bra!

   Tack igen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.