Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Bara 40 dagar kvar?!!!

Wow, alltså jag kan verkligen inte förstå det?! Om 40 ynka dagar är vår lilla Elmo beräknad att komma- så overkligt? Tänk att jag snart har burit honom i min mage i hela 9 fantastiska månader. Helt plötsligt känns det som att tiden har sprungit iväg, gosh! 

Jag var hos barnmorskan i Måndags och då hade Elmo vänt sig med huvudet nedåt- he’s getting ready folks! Haha! Wow ?

I morse vaknade jag med lite panik- MEN VA?!!! Är det bara fem veckor kvar?! Inte femton?! Herregu- kommer jag att fixa det här? Kommer jag bli en bra mamma? Vem är jag som mamma? Ja, allt sånt tänkte jag på. Det gick dock över. Jag är inte rädd, jag känner mig lugn MEN såklart kommer dessa tankar och pockar på emellanåt, vore konstigt annars. 

Jag varvade ner med en skön men kylig promenad på morgonen. Får lov att gå så sakta för jag får som “håll” så lätt när jag promenerar. Aldrig när jag tränar, nope, det är bara när jag promenerar. Men det är skönt att komma ut bara. 

Nu ska jag baka hälso-scones med hemmagjord chiasylt, mums! Recept kommer imorrn. 

Vi längtar efter vår pöjk!!! ?☺️ 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

  1. Det känns så underbart!!! Vi är så förväntansfulla jag och minn käre man, vill bara se vad det är för en filur därinne som har “bakats” i 9 månader snart <3

 1. Jag är övertygad om att du kommer att bli en jättebra mamma!
  Om du vill ha ett råd från en 3-barnsmamma så är mitt råd att lyssna till din magkänsla, och inte så mycket på vad andra säger.
  Visst ska man vara tacksam för råd och hjälp som alla vill ge en, speciellt med 1:a barnet när man kanske känner sig osäker på det mesta, men du måste ändå göra det som är bäst för dig och ditt barn. Det kan t ex vara råd om barnets amning- och sovtider, som folk mer än gärna vill lägga sig i (och även tror att de vet bäst om). Känns det bra – kör! Känns det konstigt – gör som NI vill! Alla barn är olika och har olika behov, men att göra någonting för att andra säger och tycker det, kommer aldrig att funka i längden.
  Önskar er ett stort lycka till!

  1. Tack Petra för ditt inlägg- så skönt att höra! Ja, det är lite så vi tänker härhemma, gå på magkänsla som du säger och slutligen så är det ju vi som kommer att känna vårt barn bäst 🙂

   Jag är dock glad och tacksam ändå att folk vill dela med sig utav sina erfarenheter, jag har tur som har bra människor omkring mig som inte kommer med pekpinnar utan de bara delar med sig utav sina egna erfarenheter, det gillar jag 🙂

   Men precis!! Känns det konstigt gör vi som vi vill, känns det bra -köööör! Helt klart vår devis också.

   Tacks snälla du för ditt fina inlägg, det lugnar och gör mig glad 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.