Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Lyxgröt en Onsdag!

Igår var jag ut och shoppade med Mormor hela dagen- köpte hem en massa mysgrejer till hemmet som jag plockat och fixat lite med. Direkt efter det så svischade jag hem snabbt, bytte om och börnade iväg till Factor för att köra ett pass. Det blev 2 pass i rad för jag hade sån jäkla energi och då passar jag på- mums! 

I helgen förutom att lata oss var Rikard sugen på gröt med stekta äpplen och karamelliserade pecannötter. Klart min kära man ska få det 😉  Jag gjorde med socker till honom men tog agavesirap till mig själv. Såååå jäkla gott blev det! Som en efterrätt ju! Här kommer receptet–>

Gör såhär:

Gör havregrynsgröten enligt anvisningar, jag kör alltid glutenfritt havregryn. 

Tärna valfri mängd äpplen- jag hade 3 små och ett stort äpple på 2 personer. Då åt jag bara halva min portion. 

Stek äppelbitarna i smör/kokosolja och tillsätt kanel. När äpplena börjat få fin färg ha i agavesirapen/socker och rör om i stekpannan hela tiden så de inte fastnar i botten och blir för bränt. Smaka av- behövs mer agave? Bara att ha i! Jag måttade inte utan gick på känsla men det kan vara 4-5 msk agave kanske? Smaka av som sagt. 

Lägg nu äppel-och-pecanröran på toppen av din gröt, serveras med valfri nöt/soja/havredryck. Jag kör på ICAs egna mandeldryck. Galet gott! 

Idag ska jag fortsätta plocka upp härhemma så gott det går. Mina kläder bl.a. fixa skrivbordet så jag har min lilla vrå att plugga i, jobba, skriva, måla och allt sånt. Sen lite fransjobb på kvällen. Vilar från träning idag för att ladda inför Torsdag morgons pass. 

Besos ?

Lämna en kommentar

Bara jagKost & Recept

Lyxgröt en Onsdag!

Igår var jag ut och shoppade med Mormor hela dagen- köpte hem en massa mysgrejer till hemmet som jag plockat och fixat lite med. Direkt efter det så svischade jag hem snabbt, bytte om och börnade iväg till Factor för att köra ett pass. Det blev 2 pass i rad för jag hade sån jäkla energi och då passar jag på- mums! 

I helgen förutom att lata oss var Rikard sugen på gröt med stekta äpplen och karamelliserade pecannötter. Klart min kära man ska få det 😉  Jag gjorde med socker till honom men tog agavesirap till mig själv. Såååå jäkla gott blev det! Som en efterrätt ju! Här kommer receptet–>

Gör såhär:

Gör havregrynsgröten enligt anvisningar, jag kör alltid glutenfritt havregryn. 

Tärna valfri mängd äpplen- jag hade 3 små och ett stort äpple på 2 personer. Då åt jag bara halva min portion. 

Stek äppelbitarna i smör/kokosolja och tillsätt kanel. När äpplena börjat få fin färg ha i agavesirapen/socker och rör om i stekpannan hela tiden så de inte fastnar i botten och blir för bränt. Smaka av- behövs mer agave? Bara att ha i! Jag måttade inte utan gick på känsla men det kan vara 4-5 msk agave kanske? Smaka av som sagt. 

Lägg nu äppel-och-pecanröran på toppen av din gröt, serveras med valfri nöt/soja/havredryck. Jag kör på ICAs egna mandeldryck. Galet gott! 

Idag ska jag fortsätta plocka upp härhemma så gott det går. Mina kläder bl.a. fixa skrivbordet så jag har min lilla vrå att plugga i, jobba, skriva, måla och allt sånt. Sen lite fransjobb på kvällen. Vilar från träning idag för att ladda inför Torsdag morgons pass. 

Besos ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.