Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Balett och gravid?!

Det var och är allltid med ett öppet sinne jag äntrar min gamla danslärare, Susan Hull’s klasser. Susan är en fantastiskt eldsjäl som jobbat med dans i majoriteten utav sitt vuxna liv. Hon finns fortfarande kvar på den gymnasieskola där jag gick teater och hade dans som tillval. 

Emellanåt har hon lite workshops precis som igår. Balett för nya som gamla, tidigare dansat eller inte. Så. Jäkla. KUUUUL! Jag har dansat lite balett i gymnasiet och jag minns att jag älskade det! Kan ju dock inte skryta med att “takterna” satt kvar, haha! Men målet är att ha kul, våga, bara göra och inte tänka så mycket. 

Det är en fantastiskt frihet att våga släppa loss på det sättet, nu som vuxen. Jag har aldrig haft problem att bjuda på mig själv men det känns ändå viktigt för mig att ändå göra sånt här. Kliva utanför comfortzonen och dansa balett med folk som både dansat i flera år men även som jag- testat lite och även några som aldrig dansat. Det blir en så härlig känsla i gruppen när alla har ett öppet sinne, vi vågar tillsammans- Love! 

Myyyyycket skratt och skakande på huvudet blev det, haha! När man fått ordning på fötterna någotsånär så skulle vi lägga till armar. “Va?! Armarna också! Neeeej! Jag skiter i armarna” Hahaha! 

Man försöker se seriös ut! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.