Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Fruktfrukost!

Det blide ingen träning imorse för jag var så jäkla trött när klockan ringde. Har sovit sjukt dåligt hela natten- låg vaken och kunde inte för mitt liv somna trots att jag var trött som bara den på kvällen igår.

Startade dagen med en smarrig fruktsallad gjord på:

  • 1 kiwi 
  • 1/2 banan
  • 1/2 apelsin
  • Kokoschips
  • Pecannötter

Till det en kopp kaffe (eko, koffeinfritt) och en galet god och stoooooor knäckemacka med ost och röd paprika. Alltså, jag ÄLSKAR KNÄCKEBRÖD! Inte bara nu för att jag är gravid, nej nej jag har alltid gillat det och nu har jag även fått Rikard att älska det, haha! Jag drar ner honom i “knäcke-träsket”. Jag kan äta det som godis. Det är så förbannat gott med hummus på, eller ost, avocado, bönröra, sallad med rostade frön på ja det finns liksom inget stopp på vad jag brukar ha på mina smarriga knäckisar, slurp! Bröd över lag liksom, kom igen- Love ju <3 

Vet ni! Imorrn ska jag på en balettworksop! Så galet fantastiskt! Min gamla danslärare från gymnasiet håller i den för alla som är sugna- ska bli så rooooligt! Haha, ser fram emot att försöka vara graciös med den här gravidkroppen.  Mys ju! Mys att försöka trippa fram med Elmo i magen ?Älskade unge! Vi har både satsat och dansat balett när du kommer ?

Happy friday? Besos! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.