Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Fruktfrukost!

Det blide ingen träning imorse för jag var så jäkla trött när klockan ringde. Har sovit sjukt dåligt hela natten- låg vaken och kunde inte för mitt liv somna trots att jag var trött som bara den på kvällen igår.

Startade dagen med en smarrig fruktsallad gjord på:

  • 1 kiwi 
  • 1/2 banan
  • 1/2 apelsin
  • Kokoschips
  • Pecannötter

Till det en kopp kaffe (eko, koffeinfritt) och en galet god och stoooooor knäckemacka med ost och röd paprika. Alltså, jag ÄLSKAR KNÄCKEBRÖD! Inte bara nu för att jag är gravid, nej nej jag har alltid gillat det och nu har jag även fått Rikard att älska det, haha! Jag drar ner honom i “knäcke-träsket”. Jag kan äta det som godis. Det är så förbannat gott med hummus på, eller ost, avocado, bönröra, sallad med rostade frön på ja det finns liksom inget stopp på vad jag brukar ha på mina smarriga knäckisar, slurp! Bröd över lag liksom, kom igen- Love ju <3 

Vet ni! Imorrn ska jag på en balettworksop! Så galet fantastiskt! Min gamla danslärare från gymnasiet håller i den för alla som är sugna- ska bli så rooooligt! Haha, ser fram emot att försöka vara graciös med den här gravidkroppen.  Mys ju! Mys att försöka trippa fram med Elmo i magen ?Älskade unge! Vi har både satsat och dansat balett när du kommer ?

Happy friday? Besos! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.