Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Dagens träning, filmklipp

Körde passet på Factor kl. 10.30 och efter det körde jag gym- överkropp och core.

Här kommer dagens gymupplägg 3-5 set:

*Extra förklaring: Triset= 3 övningar i rad utan vila. Superset= 2 övningar i rad utan vila

  1. Triset: Breda latsdrag + enarms pressar i cable med fötter på procedosmatta, två pressar per prick (9 prickar) + Rodd. 4 set, 10-12 reps
  2. Superset, core: Cable rotations åt båda hållen (explodera” ut och håll emot på tillbakavägen så du verkligen känner det är magen som jobbar) + “statisk hund” (stå på alla fyra, sätt i tårna i golvet och lyft knäna några centimeter från golvet, dutta nu tårna ut åt sidan 10 ggr/sida)

Imorrn blir det ben och rumpa på schemat och nu, nu ska jag försöka ta itu med all jäkla “skit” jag har liggandes. Fy farao vad jag har grejer som jag skjutit upp, pjuh! Behöver verkligen ta tag i det nu!

Se filmklippet nedan på dagens övningar:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.