Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningsfilmer

Träningshelg med Hälsokicken! 

Wiiiihaaaa vilken härlig helg jag haft med crewet och alla härliga deltagare på Hälsokicken på Vikinlinekryssning! Myyyycket rolig träning, mat, föreläsning och nya bekantskaper- Love!

En liten del utav Hälsokickens crew:


Dag ett blev det ett kettelbell pass och avslutades med yoga, jag hade så gärna velat köra urban ride också med de var fullt tyvärr. Åt en härlig middag och sen var det sängen kl. 23.00 för att vara pigg och fräsch till morgondagen. Jag sover inte så bra när jag är borta så alla timmar är värdefulla, haha!

Dag två körde jag salsa (se filmklipp,hehe) och moveoo som var ett pass med “lek” för att röra på sig. Väldigt intressant!  Salsan var ju sjukt kul!!! Så mysigt att få röra på kroppen med bebben i magen till härlig musik!

Dagen avslutades med en kostföreläsning om detox, lärorikt!

 

Kettelbellpasset! 


Mysigt med yoga- det var allt för länge sedan jag var på mattan. Det ska det bli ändring på ?


Stort lass frulle! 

Saaaaaalsssaaaaa, så himla kul!!! Känner mig dock ännu mer ograciös just nu, haha men gu va det var roligt!

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.