Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningsfilmer

Träningshelg med Hälsokicken! 

Wiiiihaaaa vilken härlig helg jag haft med crewet och alla härliga deltagare på Hälsokicken på Vikinlinekryssning! Myyyycket rolig träning, mat, föreläsning och nya bekantskaper- Love!

En liten del utav Hälsokickens crew:


Dag ett blev det ett kettelbell pass och avslutades med yoga, jag hade så gärna velat köra urban ride också med de var fullt tyvärr. Åt en härlig middag och sen var det sängen kl. 23.00 för att vara pigg och fräsch till morgondagen. Jag sover inte så bra när jag är borta så alla timmar är värdefulla, haha!

Dag två körde jag salsa (se filmklipp,hehe) och moveoo som var ett pass med “lek” för att röra på sig. Väldigt intressant!  Salsan var ju sjukt kul!!! Så mysigt att få röra på kroppen med bebben i magen till härlig musik!

Dagen avslutades med en kostföreläsning om detox, lärorikt!

 

Kettelbellpasset! 


Mysigt med yoga- det var allt för länge sedan jag var på mattan. Det ska det bli ändring på ?


Stort lass frulle! 

Saaaaaalsssaaaaa, så himla kul!!! Känner mig dock ännu mer ograciös just nu, haha men gu va det var roligt!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.