Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Aron Anderson, vikken kille!

Ja, dagen har varit full utav härliga inspirerande föreläsare men höjdpunkten var helt klart äventyraren Aron Anderson som visar på att du kan om du vill, viljan är allt, begränsa dig inte osv.

Aron fick cancer som 7-åring och vid år 8- rullstolsburen men ändå har han fortsatt med idrott och äventyrande. Helt amazing! Han har bl.a. har simmat från Sverige till Åland, bestigit Kebnekaise och mycket, mycket mer. Förutom hans extrema äventyrsbedrifter så var han en helt fantastiskt föreläsare. Så härlig att lyssna på- humor blandat med alllvar, skratt och nära till tårar. Ja, den föreläsningen hade allt och jag går därifrån med så mycket inspiration och ett jävlar-annamma-vad-jag-ska-köra-nuuuu!!! 

Är hemma nu helt slut från dagens evenemang, slut men glad 🙂

Lite bilder från Arons föreläsning:Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.