Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Aron Anderson, vikken kille!

Ja, dagen har varit full utav härliga inspirerande föreläsare men höjdpunkten var helt klart äventyraren Aron Anderson som visar på att du kan om du vill, viljan är allt, begränsa dig inte osv.

Aron fick cancer som 7-åring och vid år 8- rullstolsburen men ändå har han fortsatt med idrott och äventyrande. Helt amazing! Han har bl.a. har simmat från Sverige till Åland, bestigit Kebnekaise och mycket, mycket mer. Förutom hans extrema äventyrsbedrifter så var han en helt fantastiskt föreläsare. Så härlig att lyssna på- humor blandat med alllvar, skratt och nära till tårar. Ja, den föreläsningen hade allt och jag går därifrån med så mycket inspiration och ett jävlar-annamma-vad-jag-ska-köra-nuuuu!!! 

Är hemma nu helt slut från dagens evenemang, slut men glad 🙂

Lite bilder från Arons föreläsning:Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.