Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Tröttheten kommer

I lördags gick vi in i det som kallas för “3:e trimetern”. Dvs den 3:e och sista delen utav graviditeten. Då kan du börja må lite illa och även bli trött. Jag har börjat må lite illa då och då, ingen fara men det är såklart mer trevligt att inte må illa, hehe! Det påminner om de första veckorna i graviditeten då jag mådde lite illa och sov galet mycket. Jag är mer trött nu än innan, somnar i princip aaaalltid på soffan om jag sätter mig en stund.

Tränat på morgonen har jag verkligen inte pallat med då bebben gärna håller sparkas och möblerar om därinne om nätterna och gärna svintidigt på morgonen- älskade barn, haha! 

Igår gick jag i säng 21.40?! Galet! Var så trött och sa till Rikard att jag måste lägga mig nu, i tron att klockan åtminstone var halv elva eller nåt, men icke. Jag somnande som en stock- vilket var bra för bebisen vaknade vid 02.00 och började härja och så har han hållt på titt som tätt hela morgonen. 

När Rikard gick upp vid 5.00 var det ingen idé för mig att försöka sova längre. Låg och drog mig i 40 min bara för att. 

Nu är jag uppe, ätit frulle och ska träna ett pass kl. 8.30. Det är verkligen välbehövligt då jag inte haft energi att träna som jag önskat de senaste dagarna, snark! 

Tummen upp för natt-och-morgon-bebisar! ? Puss! 

(Galet trött!) 

Lämna en kommentar

Bara jag

Tröttheten kommer

I lördags gick vi in i det som kallas för “3:e trimetern”. Dvs den 3:e och sista delen utav graviditeten. Då kan du börja må lite illa och även bli trött. Jag har börjat må lite illa då och då, ingen fara men det är såklart mer trevligt att inte må illa, hehe! Det påminner om de första veckorna i graviditeten då jag mådde lite illa och sov galet mycket. Jag är mer trött nu än innan, somnar i princip aaaalltid på soffan om jag sätter mig en stund.

Tränat på morgonen har jag verkligen inte pallat med då bebben gärna håller sparkas och möblerar om därinne om nätterna och gärna svintidigt på morgonen- älskade barn, haha! 

Igår gick jag i säng 21.40?! Galet! Var så trött och sa till Rikard att jag måste lägga mig nu, i tron att klockan åtminstone var halv elva eller nåt, men icke. Jag somnande som en stock- vilket var bra för bebisen vaknade vid 02.00 och började härja och så har han hållt på titt som tätt hela morgonen. 

När Rikard gick upp vid 5.00 var det ingen idé för mig att försöka sova längre. Låg och drog mig i 40 min bara för att. 

Nu är jag uppe, ätit frulle och ska träna ett pass kl. 8.30. Det är verkligen välbehövligt då jag inte haft energi att träna som jag önskat de senaste dagarna, snark! 

Tummen upp för natt-och-morgon-bebisar! ? Puss! 

(Galet trött!) 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.