Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Tröttheten kommer

I lördags gick vi in i det som kallas för “3:e trimetern”. Dvs den 3:e och sista delen utav graviditeten. Då kan du börja må lite illa och även bli trött. Jag har börjat må lite illa då och då, ingen fara men det är såklart mer trevligt att inte må illa, hehe! Det påminner om de första veckorna i graviditeten då jag mådde lite illa och sov galet mycket. Jag är mer trött nu än innan, somnar i princip aaaalltid på soffan om jag sätter mig en stund.

Tränat på morgonen har jag verkligen inte pallat med då bebben gärna håller sparkas och möblerar om därinne om nätterna och gärna svintidigt på morgonen- älskade barn, haha! 

Igår gick jag i säng 21.40?! Galet! Var så trött och sa till Rikard att jag måste lägga mig nu, i tron att klockan åtminstone var halv elva eller nåt, men icke. Jag somnande som en stock- vilket var bra för bebisen vaknade vid 02.00 och började härja och så har han hållt på titt som tätt hela morgonen. 

När Rikard gick upp vid 5.00 var det ingen idé för mig att försöka sova längre. Låg och drog mig i 40 min bara för att. 

Nu är jag uppe, ätit frulle och ska träna ett pass kl. 8.30. Det är verkligen välbehövligt då jag inte haft energi att träna som jag önskat de senaste dagarna, snark! 

Tummen upp för natt-och-morgon-bebisar! ? Puss! 

(Galet trött!) 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Bara jag

Tröttheten kommer

I lördags gick vi in i det som kallas för “3:e trimetern”. Dvs den 3:e och sista delen utav graviditeten. Då kan du börja må lite illa och även bli trött. Jag har börjat må lite illa då och då, ingen fara men det är såklart mer trevligt att inte må illa, hehe! Det påminner om de första veckorna i graviditeten då jag mådde lite illa och sov galet mycket. Jag är mer trött nu än innan, somnar i princip aaaalltid på soffan om jag sätter mig en stund.

Tränat på morgonen har jag verkligen inte pallat med då bebben gärna håller sparkas och möblerar om därinne om nätterna och gärna svintidigt på morgonen- älskade barn, haha! 

Igår gick jag i säng 21.40?! Galet! Var så trött och sa till Rikard att jag måste lägga mig nu, i tron att klockan åtminstone var halv elva eller nåt, men icke. Jag somnande som en stock- vilket var bra för bebisen vaknade vid 02.00 och började härja och så har han hållt på titt som tätt hela morgonen. 

När Rikard gick upp vid 5.00 var det ingen idé för mig att försöka sova längre. Låg och drog mig i 40 min bara för att. 

Nu är jag uppe, ätit frulle och ska träna ett pass kl. 8.30. Det är verkligen välbehövligt då jag inte haft energi att träna som jag önskat de senaste dagarna, snark! 

Tummen upp för natt-och-morgon-bebisar! ? Puss! 

(Galet trött!) 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.