Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Fredagens träning

Idag gick jag upp tidigt för att promenera till gamla lägenheten. Vi har en städfirma som ska städa ur den så jag var där och öppnade, visade vad som skulle göras och sen promenerade jag hem. Jag fick mig i alla fall en goa 40 min i solskenet, mys!

I fredags hade jag fullt upp hela dagen!

  • Morgonjobb med föreläsningen
  • Förmiddagsmys med Minna som var på besök i stan för att få håret fixat av bästa Lia på Rubb & Stubb såklart. Jag passade på att hänga lite i salongen för att umgås <3
  • Uppföljningsmöte med Mats gällande mitt pågående arbete med min föreläsning
  • Snabbträning

Jag fick ihop ett gutt pass ändå trots lite tidspress, dock filmande jag skiten alldeles för dåligt så jag kan inte lägga upp den då jag klev utanför kameran så många gånger, haha! Så kan det gå när man är lite stressad.

Jag kommer att filma passet i veckan som kommer så ni att kan ta del utav övningarna. Mycket fokus på rumpan som vanligt, men går alltid igenom hela kroppen.

Här är några bilder på 2 benövningar jag körde:

1a. Bred side lunge (med slamball 5 kg) och crossing lunge som är på bild nr 2. Dessa övingar är alltså en övning ihop. Först gör du en “side lunge” och sedan direkt gör du en “crossing lunge” åt andra hållet.

2b. Crossing lunge

3. “Mini sida lugne” med minibands + slamball. Du gör små sidoutfall åt ena sidan, stannar där och “pumpar/studsar” 3 ggr upp och ner. Kom sedan tillbaka till mittenläget stående rakt upp. Repetera 10 ggr på varje sida.

Nu är det dags för jobb, sedan i eftermiddag har Rikard beställt våfflor- mums! Jag ska göra glutenfria, veganska våfflor! Recept kommer imorrn, oooom det blev bra vill säga, hehe!

Hoppas ni har en go Söndag!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.