Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Snabbpass- effektivt ändå!

Direkt efter att jag jobbat klart på kvällen skyndande jag till Factor för att hinna med att köra ett snabbpass+ hjälpa Rikard med städning och stängning för att sedan promenixa hem tillsammans 🙂

Done, done and done!

Dagens pass blev följande:

  • 3 min rodd
  • 50 st KB swingar (kettelbellswing)
  • 3 min rodd
  • 40 KB swing
  • 3 min rodd
  • 30 KB swing
  • 3 min rodd
  • 20 KB swing
  • 3 min rodd
  • 10 KB swing

INGEN vila mellan varven! 

Sjukt nice att ibland köra ett så enkelt upplägg med endast 2 övningar men ändå känna att du kör igenom hela kroppen.

I rodden fokuserade jag på att verkligen skjuta på med benen och knipa skinkorna ordentligt i “toppläget”. Samma med KB swingarna, verkligen använda rumpa och höft för att få upp kettelbellen över huvudet.

Sjukt nöjd och efter det blev det en banan och en hampaproteindrink som “post workout meal”.

Imorrn bitti blir det 2 pass i rad på morgonen, sen hem och käka frulle, duscha, promenera till gamla lyan för att hämta bilen. Tvätta bilen och sedan åka och besikta den- hem igen och jobba. Full rulle hela dagen!

Kvällens “vänner”:


Nöjd å gla!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.