Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Snabbpass- effektivt ändå!

Direkt efter att jag jobbat klart på kvällen skyndande jag till Factor för att hinna med att köra ett snabbpass+ hjälpa Rikard med städning och stängning för att sedan promenixa hem tillsammans 🙂

Done, done and done!

Dagens pass blev följande:

  • 3 min rodd
  • 50 st KB swingar (kettelbellswing)
  • 3 min rodd
  • 40 KB swing
  • 3 min rodd
  • 30 KB swing
  • 3 min rodd
  • 20 KB swing
  • 3 min rodd
  • 10 KB swing

INGEN vila mellan varven! 

Sjukt nice att ibland köra ett så enkelt upplägg med endast 2 övningar men ändå känna att du kör igenom hela kroppen.

I rodden fokuserade jag på att verkligen skjuta på med benen och knipa skinkorna ordentligt i “toppläget”. Samma med KB swingarna, verkligen använda rumpa och höft för att få upp kettelbellen över huvudet.

Sjukt nöjd och efter det blev det en banan och en hampaproteindrink som “post workout meal”.

Imorrn bitti blir det 2 pass i rad på morgonen, sen hem och käka frulle, duscha, promenera till gamla lyan för att hämta bilen. Tvätta bilen och sedan åka och besikta den- hem igen och jobba. Full rulle hela dagen!

Kvällens “vänner”:


Nöjd å gla!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.