Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Sovmorgon! 

Hade tänkt träna kl. 8.00 i morse men jag behövde sömnen så jag tog den! Sov till ca 9.00, ätit frulle och tagit det lugnt härhemma. Vid lunch är det dags för jobb och jag planerar en låååång kvällspromenad efter jobbet istället för träningen jag hoppade i morse. 

Det är vår i luften hörni! Känner ni det? Så jääääkla underbart, jag längtar så efter blomknoppar, sol och vååår! 

Frulle: banan, päron, apelsin, solrosfrön, kokoschips, chiafrön och mandelmjölk. Koffeinfritt, ekokaffe till det men mandelmjölk.

Ser ni min ny fiiiina unicornmugg!!! Haha! Älskar den! Det var så många som skrev och tipsade mig om den och jag blev så jäkla glad! Köpte den igår och den invigdes nu i morse ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.