Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

100 dagar kvar!!!

Idag är det exakt 100 dagar kvar tills vår älskade, lilla pojke ska komma ?? Vi längtar så mycket!!! Undrar hur han kommer att vara, vilken personlighet, humor, hur ser han ut? Ja, frågorna är så många och jag och Rikard pratar varje dag om det- så lyckliga och förväntansfulla är vi! 


Nog om babyprat- fast jag kan inte låta bli haha! Men i alla fall- igår körde jag mitt första träningspass på ca 1 vecka. Jag har inte haft energin till träning under veckan då vi packat, flytttat, städat och allt som hör till ett sådant projekt,  men igår tränande jag! Hade dock lyckats somna och sov i hela TRE timmar- vaknade 45 min innan passet skulle börja, hjäääälp! 

Det var ett intervallpass och det var skönt att få träna. Lite uttorkad kände jag mig dock då jag druckit alldeles för dåligt under dagen och som sagt sovit som faaan precis innan träning, hehe! Men det gick bra ändå. 

I morse blev det en solig morgonpromenad som jag verkligen njöt utav, mmmmums. Efter det, en smarrig frukost bestående utav: 

  • Hackat äpple med banan, kokoschips, chiafrön, müsli, solrosfrön och mandelmjölk.
  • Koffeinfritt, ekologiskt kaffe med massa manfelmjölk
  • Oliver, lite morötter och blomkål 


I eftermiddag väntas jobb men jag har en del att fixa med innan. 

Imorrn blir det mer träning, vilken tid vet jag inte utan jag får ta det när det passar helt enkelt. Har väldigt mycket att göra fram till månadsskiftet och då får man helt enkelt planera och hitta luckor för träning där det går. Annars brukar jag alltid boka tid i almanackan för träning, men just nu går det inte utan jag får helt enkelt se hur dagarna går och VIPS så finns där en lucka- då köööör vi! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.