Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Rumpträning, igen ;) Filmklipp

Yupp, you gotta love to work those glutes!

Så gött pass, sån jävla bra kontakt med rumpmusklerna, looove! Nu känner jag att mitt framtida träningsupplägg håller på att ta form- jag har testat och experimenterat med en massa övningar och jag börjar hitta dem som jag känner mest i, får bäst kontakt i osv. Snart kommer jag att dela med mig utav det färdiga upplägget. Men som sagt, jag gillar ju att testa nytt och experimentera, så det kommer att slinka in lite sånt då och då med 😉

Eftersom jag hittar på övningar själv och blandar med inspo från andra så hittar jag även på en del utav namnet på övningarna själv då det liksom inte finns något direkt namn på dem, haha! Men ni har ju filmen att kika på.

Här kommer dagens träning:

  1. Back extension i ghd med gummiband för lite extra motstånd. Går bra att köra utan likaväl som det går bra att öga vikten. Tänk dock på att här ska det kännas mest i rumpan, inte i ländryggen. Känns det mer i ländryggen- ta bort den extra vikten. Fokusera på att verkligen få kontakt med rumpan och kniiiiip! SÅ ska du göra i alla övningar.
  2. Enbent, korsvis (bakom) squat i cable. Här får även balansen en viktig del i övningen! Gör den lugnt och kontrollerat 10-15 rep
  3. 1 min gång på löpband med lutning eller som jag här på en “skillmil” där du själv “drar” bandet bakåt med din egen kraft. Ta STORA steg!
  4. Glute-cable-pull 20 rep
  5. Split squat med twist åt hö/vä med vikt. 20 på varje sida, dvs 10 på hö och 10 på vä

Kom ihåg att ha kuuuuul på gymet också 😉

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.