Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Utan el, bilkrångel, försenad!!!

Gaaaaaah! Igår vaknade vi upp och elen var av?! EH WHAT!? Det visade sig tyvärr att missen låg hos oss- vi hade skrivit lite fel på avflyttsdatum. Vi flyttar ju nu i Februari, närmare bestämt nästa helg MEN vi behöver ju el hela månaden. Nåja, idag fick vi tillbaka elen iaf. Gaaaanska drygt! 

Träningen gick bra iaf och det var ju jäkligt skönt att få pumpa lite ?

Bilen skulle fixas igår, de sista men bilreparatören var inte där och han är skitsvår att få tag i… så tja, ne den blev inte fixad. 

Jag ställde mig i duschen för att lugna chilla lite fram till jobb på kvällen. Hörde telefonen ringa men brydde mig inte. När jag kom ut ur duschen hade jag fått meddelande av min kollega “du har en kund här som har tid hos dig nu”. Va?! Nu?! Nej det är ju inte förrän om 1 timme?! Det har aldrig hänt att jag missat en inbokad tid. Dock var det så att jag hade sett fel på tiden och slet på mig kläder och var på plats och kunde börja jobba 13 min senare, PJUH! 

Vilken dag! 

Lunchen idag bestod utav tabbouleh, falafel, vegansk fetaost, oliver, solrosfrön, soltorkade tomater, böngroddar och mixad sallad. Toppade det med lite olivolja, vitvinsvinäger och färskpressad citron. 

Ikväll väntas träning! Nytt pass kommer upp på bloggen 😉 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.