Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Utan el, bilkrångel, försenad!!!

Gaaaaaah! Igår vaknade vi upp och elen var av?! EH WHAT!? Det visade sig tyvärr att missen låg hos oss- vi hade skrivit lite fel på avflyttsdatum. Vi flyttar ju nu i Februari, närmare bestämt nästa helg MEN vi behöver ju el hela månaden. Nåja, idag fick vi tillbaka elen iaf. Gaaaanska drygt! 

Träningen gick bra iaf och det var ju jäkligt skönt att få pumpa lite ?

Bilen skulle fixas igår, de sista men bilreparatören var inte där och han är skitsvår att få tag i… så tja, ne den blev inte fixad. 

Jag ställde mig i duschen för att lugna chilla lite fram till jobb på kvällen. Hörde telefonen ringa men brydde mig inte. När jag kom ut ur duschen hade jag fått meddelande av min kollega “du har en kund här som har tid hos dig nu”. Va?! Nu?! Nej det är ju inte förrän om 1 timme?! Det har aldrig hänt att jag missat en inbokad tid. Dock var det så att jag hade sett fel på tiden och slet på mig kläder och var på plats och kunde börja jobba 13 min senare, PJUH! 

Vilken dag! 

Lunchen idag bestod utav tabbouleh, falafel, vegansk fetaost, oliver, solrosfrön, soltorkade tomater, böngroddar och mixad sallad. Toppade det med lite olivolja, vitvinsvinäger och färskpressad citron. 

Ikväll väntas träning! Nytt pass kommer upp på bloggen 😉 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.