Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Dagens träningspass, film!

Kan inte sluta tjata MEN DET ÄR SÅ KUUUUL ATT EXPERIMENTERA MED NYA ÖVNINGAR IGEN! I love it, älskar att jag fått tillbaka både intresse och passion för träningen igen. Inte att träna, nej för det har jag alltid tyckt vart kul. Just att “jobba” med träning, söka kunskap, utbilda mig, testa mig fram, vara nyfiken på kroppen osv. Jag har planer på att börja jobba med träning, kost och hälsa igen…utbildningar pågår as we speak 😉 och fler är inplanerade. Man skulle kunna säga att jag nu äntligen vet vad jag vill göra när jag blir stor <3 Som sagt, jag kommer att berätta mer om mina framtidsplaner inom kort!

Här kommer dagens träning, 3-4 varv utav:

Övn. nr

  1. 8 rep vrid åt höger, 8 rep vrid åt vänster. Byt sedan ben och gör samma sak. Går även bra utan viktboll också.
  2. 60 sek på varje sida (20 sek vila innan du byter sida)
  3. 8-10 rep på varje sida
  4. 60 sek på varje sida (20 sek vila innan du byter sida)
  5. 8-10 rep på varje sida
  6. 60 sek

På filmen har jag som vanligt inte med alla repetitioner, då blir klippet aaaalldeles för långt. Ett kanonpass blev det som jag är supernöjd med! Tänk på att justera utefter din förmåga. Är det för lätt med bara stången- lägg på vikt. Anpassa och känn efter vad som passar dig.

(Tights från http://adrianakuhl.com/bia-brazil/ ) 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.