Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Dagens träningspass, film!

Kan inte sluta tjata MEN DET ÄR SÅ KUUUUL ATT EXPERIMENTERA MED NYA ÖVNINGAR IGEN! I love it, älskar att jag fått tillbaka både intresse och passion för träningen igen. Inte att träna, nej för det har jag alltid tyckt vart kul. Just att “jobba” med träning, söka kunskap, utbilda mig, testa mig fram, vara nyfiken på kroppen osv. Jag har planer på att börja jobba med träning, kost och hälsa igen…utbildningar pågår as we speak 😉 och fler är inplanerade. Man skulle kunna säga att jag nu äntligen vet vad jag vill göra när jag blir stor <3 Som sagt, jag kommer att berätta mer om mina framtidsplaner inom kort!

Här kommer dagens träning, 3-4 varv utav:

Övn. nr

  1. 8 rep vrid åt höger, 8 rep vrid åt vänster. Byt sedan ben och gör samma sak. Går även bra utan viktboll också.
  2. 60 sek på varje sida (20 sek vila innan du byter sida)
  3. 8-10 rep på varje sida
  4. 60 sek på varje sida (20 sek vila innan du byter sida)
  5. 8-10 rep på varje sida
  6. 60 sek

På filmen har jag som vanligt inte med alla repetitioner, då blir klippet aaaalldeles för långt. Ett kanonpass blev det som jag är supernöjd med! Tänk på att justera utefter din förmåga. Är det för lätt med bara stången- lägg på vikt. Anpassa och känn efter vad som passar dig.

(Tights från http://adrianakuhl.com/bia-brazil/ ) 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.