Denice Lundevall
Yoga World

Nu drar jag strax iväg för ett hälsoevent här i stan. Ska dit med en ny, härlig bekant- Pia. Hon jobbar med hälsa och är en härlig inspiration för mig då hon är  egenföretagare (som jag ju jobbar mot nu, berättar mer om det imorrn ??) och har varit i flera år. Vi kommer inte jobba med samma saker med “holism” är en gemensam nämnare för oss båda. Hon drar med mig på event, happenings och föreläsningar och det taggar mig enomt! 

Idag är det alltså en “hälso-dag” där de går igenom vikten av hälsa på arbetsplatsen, stress osv. De klassiska med andra ord men ack så nödvändigt anser jag! För många som struntar/inte har tid/inte prioriterar sin hälsa tyvärr. 

Föredragen håller på hela dagen och avslutas med ett träningspass- det ska jag verkligen gå på! Så kul att var frisk nu och kunna träna, Love! Lite extra spännande blir det också att köra ett pass på ett helt annat gym 🙂 

Snart dags att införskaffa gravidbyxor känner jag ? haha! Har vägrat fram till nu, tänkt att “det går så bra så, man kan ha låga byxor så magen kan hänga över byxlinningen”. Mm, det funkar ju men är fanimej inte galet bekvämt direkt sedan känns det som att man har “häng” i skrevet. I GIVE UP! 

Puss på er!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.