Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

HälsoExpo!

Nu drar jag strax iväg för ett hälsoevent här i stan. Ska dit med en ny, härlig bekant- Pia. Hon jobbar med hälsa och är en härlig inspiration för mig då hon är  egenföretagare (som jag ju jobbar mot nu, berättar mer om det imorrn ??) och har varit i flera år. Vi kommer inte jobba med samma saker med “holism” är en gemensam nämnare för oss båda. Hon drar med mig på event, happenings och föreläsningar och det taggar mig enomt! 

Idag är det alltså en “hälso-dag” där de går igenom vikten av hälsa på arbetsplatsen, stress osv. De klassiska med andra ord men ack så nödvändigt anser jag! För många som struntar/inte har tid/inte prioriterar sin hälsa tyvärr. 

Föredragen håller på hela dagen och avslutas med ett träningspass- det ska jag verkligen gå på! Så kul att var frisk nu och kunna träna, Love! Lite extra spännande blir det också att köra ett pass på ett helt annat gym 🙂 

Snart dags att införskaffa gravidbyxor känner jag ? haha! Har vägrat fram till nu, tänkt att “det går så bra så, man kan ha låga byxor så magen kan hänga över byxlinningen”. Mm, det funkar ju men är fanimej inte galet bekvämt direkt sedan känns det som att man har “häng” i skrevet. I GIVE UP! 

Puss på er!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.