Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Dagens “HälsoExpo”!

Det var en mycket trevlig dag med relevanta ämnen- inga nyheter MEN det är ändå så bra att repetera, höra vad andra tycker och tänker, andra som kanske inte är så intresserad utav träning och hälsa som jag själv. Man lär sig mycket när man hör vad folk kan, inte kan, vill lära sig mer om, vilka frågor de har osv. Sedan är det alltid supertrevligt att mingla och knyta kontakter 🙂 

Jo, såklart det var lite grejer jag med lärde mig, lite ny forskning osv som är kul att veta. 

Efter en härlig dag med föreläsningar en supersmarrig lunch så avslutades dagen med ett sk. “Boot camp-pass”. Skönt att få träna efter en dags stillasittande. Skönt även att kunna träna igen efter 75 års förkylning, hehe! 

Dagens schema:


Imorrn blir det träning på Factor plus en promenad PLUUUUUS att vi får nycklarna till vår nya lägenhet!!! WIIIIEEEE! Vår alldeles egna lägenhet- vi är så glada och exalterade! Om 2 veckor flyttar vi in, längtar så! Hoppas på att hinna måla om innan vi flyttar in. Tapeterna är verkligen inte av de heta slaget tyvärr. 

Gu va mycket det är som händer i år, sjukt egentligen?! Galet! Men så spännande. Imorrn ska jag berättta mer 😉 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.