Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Dagens “HälsoExpo”!

Det var en mycket trevlig dag med relevanta ämnen- inga nyheter MEN det är ändå så bra att repetera, höra vad andra tycker och tänker, andra som kanske inte är så intresserad utav träning och hälsa som jag själv. Man lär sig mycket när man hör vad folk kan, inte kan, vill lära sig mer om, vilka frågor de har osv. Sedan är det alltid supertrevligt att mingla och knyta kontakter 🙂 

Jo, såklart det var lite grejer jag med lärde mig, lite ny forskning osv som är kul att veta. 

Efter en härlig dag med föreläsningar en supersmarrig lunch så avslutades dagen med ett sk. “Boot camp-pass”. Skönt att få träna efter en dags stillasittande. Skönt även att kunna träna igen efter 75 års förkylning, hehe! 

Dagens schema:


Imorrn blir det träning på Factor plus en promenad PLUUUUUS att vi får nycklarna till vår nya lägenhet!!! WIIIIEEEE! Vår alldeles egna lägenhet- vi är så glada och exalterade! Om 2 veckor flyttar vi in, längtar så! Hoppas på att hinna måla om innan vi flyttar in. Tapeterna är verkligen inte av de heta slaget tyvärr. 

Gu va mycket det är som händer i år, sjukt egentligen?! Galet! Men så spännande. Imorrn ska jag berättta mer 😉 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.