Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Älskar att vara gravid <3

Det kanske kan verka självklart att man “ska” älska att var gravid, men så är verkligen inte fallet för många. Det är många som har ont, mår illa, sover dåligt osv- det gör inte jag. Jag känner mig väldigt bortskämd som mår så bra 🙂

Det som var lite jobbigt för mig i början var viktuppgången. Inte för att jag är jättestor på något sätt, nej det var mer att tankarna på kontroll kunde dyka upp emellanåt. Att jag inte har kunna kontrollera allt. Jag har inte mått illa förutom de dagar vi var i Karibien MEN jag har som jag skrivit förr inte kunnat äta den mat jag brukar. Det jag kunde äta under en lång tid var potatis, gurka, bröd, gröt, müsli och frukt. Ja, det är inte mycket att hänga i julgranen som ni kan se haha! Det tyckte jag var jobbigt, dels för att jag la på mig enligt mig “dåliga” extrakilon som inte var speciellt näringsriktiga. Jag vill ju ge vår bebis det bästa och så lite extra gött på helgen 😉 

Jag vill absolut inte hamna tillbaka i något gammalt, destruktivt matbeteende. Det gjorde jag inte heller och det känns så underbart skönt! Jag känner mig så mogen för det här, så redo! Känns som att min ätstörning är så långt borta och att jag verkligen nu kan njuta utav min graviditet. Känns så härligt nu med när magen börjar synas mer så jag inte bara går omkring och känner mig som en uppstoppad korv- nu kan man se att jag är gravid och jag ääääääälskar det ??

Att känna mig mer bekväm i min kropp, se och känna vad som händer dag för dag, vecka för vecka är helt magiskt! Varje dag blir jag “amazed” över vad kroppen kan göra. Vi skapar liv…jag bär på ett levande liv, ett växande och vilt litet liv som boxas och kör karate i min mage varje dag. Lycka, säger jag bara!!! 

Längtar varje dag till den 27:e Maj då vår lilla pojke väntas komma, wow vilken dag! Vilken tid! 

Ville bara svamla av mig lite kärlek till er ??

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.