Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Frihet!!!

Äntligen kan jag ta mig ut på en promenad! Så skönt att jag bara vill skrika ett glädjeskrik! 

Den här förkylningen har varit en “tyngre” variant med lättare feber, halsont, huvudvärk och när febern försvunnit har hostan kommit. Sovit dåligt sedan i Fredags och det hjälper ju inte direkt ens tillfrisknande. 

Att gå ut och gå har inte gått då bara jag gått till bilen blivit andfådd utav den kalla luften. Men idag, idag go vänner har jag vart ute på en solig, mysig promenad. Jag är hemma hos Mormor och hälsar på medan min kära man är på jobbresa. Vi har det så mysigt jag och lilla Mormor, hon skämmer bort mig så med god mat och mys ? Vi löser korsord, lagar mat, kollar på recept i alla hennes tidningar, skvallrar om hennes grannar, promenerar och lite sånt, haha! Känner mig som en pensionär jag med ?Men mysigt är det som sagt! 

Igår lyxade vi till det lite på kvällen med bär, vaniljvisp (havrebaserad) mandelflarn och lite kanel. Såååå gott!! Det enda som är synd med vaniljvispen är att den smakar alldeles för lite vanilj?! Det löste vi med att dutta i lite extra vanillinpulver.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.