Denice Lundevall
Yoga World

Äntligen kan jag ta mig ut på en promenad! Så skönt att jag bara vill skrika ett glädjeskrik! 

Den här förkylningen har varit en “tyngre” variant med lättare feber, halsont, huvudvärk och när febern försvunnit har hostan kommit. Sovit dåligt sedan i Fredags och det hjälper ju inte direkt ens tillfrisknande. 

Att gå ut och gå har inte gått då bara jag gått till bilen blivit andfådd utav den kalla luften. Men idag, idag go vänner har jag vart ute på en solig, mysig promenad. Jag är hemma hos Mormor och hälsar på medan min kära man är på jobbresa. Vi har det så mysigt jag och lilla Mormor, hon skämmer bort mig så med god mat och mys ? Vi löser korsord, lagar mat, kollar på recept i alla hennes tidningar, skvallrar om hennes grannar, promenerar och lite sånt, haha! Känner mig som en pensionär jag med ?Men mysigt är det som sagt! 

Igår lyxade vi till det lite på kvällen med bär, vaniljvisp (havrebaserad) mandelflarn och lite kanel. Såååå gott!! Det enda som är synd med vaniljvispen är att den smakar alldeles för lite vanilj?! Det löste vi med att dutta i lite extra vanillinpulver.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.