Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Halsont-really?!

Alltså bara någon timme efter att jag postat gårdagens inlägg så började min hals göra sig hörd- på bara några timmar fick jag superont i halsen. Bara sådär. Eller nä, kanske inte “bara sådär”, min käre man är superförkyld och hans förkylning började med 2-3 dagars halsont som nu “bara” är snuva. Så, med andra ord hoppas jag innerligt att mitt halsont går samma väg. 

Givetvis blir träningen inställd när jag har ont i halsen. Om jag bara hade varit snuvig så skulle jag tränat ändå. Det är just med halsont, det kan vara en infektion och då ska man absolut INTE träna. Det kommer bara bli en promenad och lite lätt, lätt yoga härhemma under dagen om det känns bra såklart. 

Kunde inte sova bra alls inatt pga halsen och kunde för mitt liv inte somna om efter att Rikard gick upp vid 5.30 i morse. Kommer spendera dagen inlindad i täcke, tittandes på tv, läsa, skriva lite och bara kurera mig. 

Dagens frulle:

  • Proteinbröd med mosad avokado, tomat, sesamfrön, solrosfrön och örtsalt på
  • En apelsin
  • Gurkskivor 
  • Ingefärste

Godmorgon på er ❤️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.