Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Halsont-really?!

Alltså bara någon timme efter att jag postat gårdagens inlägg så började min hals göra sig hörd- på bara några timmar fick jag superont i halsen. Bara sådär. Eller nä, kanske inte “bara sådär”, min käre man är superförkyld och hans förkylning började med 2-3 dagars halsont som nu “bara” är snuva. Så, med andra ord hoppas jag innerligt att mitt halsont går samma väg. 

Givetvis blir träningen inställd när jag har ont i halsen. Om jag bara hade varit snuvig så skulle jag tränat ändå. Det är just med halsont, det kan vara en infektion och då ska man absolut INTE träna. Det kommer bara bli en promenad och lite lätt, lätt yoga härhemma under dagen om det känns bra såklart. 

Kunde inte sova bra alls inatt pga halsen och kunde för mitt liv inte somna om efter att Rikard gick upp vid 5.30 i morse. Kommer spendera dagen inlindad i täcke, tittandes på tv, läsa, skriva lite och bara kurera mig. 

Dagens frulle:

  • Proteinbröd med mosad avokado, tomat, sesamfrön, solrosfrön och örtsalt på
  • En apelsin
  • Gurkskivor 
  • Ingefärste

Godmorgon på er ❤️

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.