Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Morgonträning har guld i mund!

Jag börjar verkligen gilla att träna på morgonen nu! Jag känner mig inte alls seg och trött som jag förut kunde göra. Det är faktiskt stor skillnad och det känns så himla bra. 

Jag trodde att jag skulle känna av sviterna utav gårdagens migrän under morgonens pass men icke. Det gick hur bra som helst- hade bra ork och uthållighet kände jag. Mår sååååå jäkla bra utav att kunna träna! 

Imorgon kl. 8.00 är det “egen-träning” som gäller. Jag har knåpat ihop ett nytt grymt bra pass till mig och Linda som vi ska köra, längtar! Och som vanligt kommer video upp här och som vaaaanligt så är det ett pass som ALLA kan köra, gravid eller inte! Håll utkik! 

Dagens pass:


Kände mig så nöjd efter passet! Längtade på en gång efter morgondagens pass- ÄLSKAR ATT TRÄNA!!! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.