Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Vidriga migrän 

Började känna mig “konstig” redan igår kväll men tänkte inte så mycket på det. Lätt illamående och lättare huvudvärk. Senare på kvällen blev huvudvärken ensidig som för mig är en varningssignal att migrän är på väg. I vanliga fall kan jag då ta en migräntablett (klarar mig bra på receptfria) men nu när jag är preggo är inte det ett alternativ. 

Jag gick och la mig tidigt istället. Mådde verkligen piss hela natten och mot morgontimmarna spydde jag- gah! Uscha! Har legat hela dagen i sängen och på eftermiddagen började det lätta. Jag hade “bara” vanlig huvudvärk då. Nu mår jag bättre men är seg. 

Första mål mat intogs runt två på dagen- min älskade gröt med:

  • Glutenfria havregryn
  • Tinade hallon som jag mixat till “smoothie” och blandar med gröten 
  • 1/2 mosad banan, blanda med gröten för sötma
  • Ca 1 1/2 msk chiafrön
  • 1 msk sesamfrön 
  • Granatäppelkärnor 
  • Solroskärnor
  • Mandelmjölk

Tröttnar aldrig! Variationerna är oändliga med gröt. Jag kan äta den som frukost, lunch eller middag. Så gott, så nyttigt! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.