Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Vidriga migrän 

Började känna mig “konstig” redan igår kväll men tänkte inte så mycket på det. Lätt illamående och lättare huvudvärk. Senare på kvällen blev huvudvärken ensidig som för mig är en varningssignal att migrän är på väg. I vanliga fall kan jag då ta en migräntablett (klarar mig bra på receptfria) men nu när jag är preggo är inte det ett alternativ. 

Jag gick och la mig tidigt istället. Mådde verkligen piss hela natten och mot morgontimmarna spydde jag- gah! Uscha! Har legat hela dagen i sängen och på eftermiddagen började det lätta. Jag hade “bara” vanlig huvudvärk då. Nu mår jag bättre men är seg. 

Första mål mat intogs runt två på dagen- min älskade gröt med:

  • Glutenfria havregryn
  • Tinade hallon som jag mixat till “smoothie” och blandar med gröten 
  • 1/2 mosad banan, blanda med gröten för sötma
  • Ca 1 1/2 msk chiafrön
  • 1 msk sesamfrön 
  • Granatäppelkärnor 
  • Solroskärnor
  • Mandelmjölk

Tröttnar aldrig! Variationerna är oändliga med gröt. Jag kan äta den som frukost, lunch eller middag. Så gott, så nyttigt! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.