Denice Lundevall
Yoga World

Trött idag med men sov länge och valde att träna på eftermiddagen istället för morgonen. Det här med trötthet som gravid går upp och ner för mig. Ena sekunden kan jag utbrista” men åh så skönt, nu är tröttheten borta” och sedan några timmar senare har jag slocknat som ett ljus i soffan vid 18.00 haha! Det är ju bara att acceptera att jag kommer att vara trött titt som tätt.

Vi var hos barnmorskan i Måndags morse och fick höra lille Elmos hjärtljud <3 MY GOD säger jag bara! Kunde inte hålla tillbaka  tårarna. Så jäkla häftigt!

Prover togs också på mig och allt är i sin ordning, så skönt att få det bekräftat. Även om jag mår väldigt bra så är det alltid skönt att få se det på papper.

Idag efter intervallpasset så körde jag lite “extra work” för rumpa och core. Rumpövningen kommer upp i ett annat inlägg. Här på filmen är mer fokus på core.

Övning 1: Med hjälp utav ett gummiband runt låren/vaderna (se vart det känns bäst att ha bandet så det inte åker iväg när du rör dig) får du bra extra motstånd och det känns kan jag lova! Se till att hela tiden pressa ut låret/höften åt sida på det benet som du lyfter. Då kommer du åt mer på utsida lår och ännu mer utav rumpmuskeln. Se till att göra rörelsen i lugnt tempo. Mitt tempo ser högt ut men det är för att jag filmat  med “hyperlapse”.

Övning 2: kan även göras liggandes ner och pressa ner svanken mot golvet, håll någon sekund och släpp sedan efter. Eller så gör du den precis som jag gör på filmen.

Och som vanligt är dessa övningar bra för alla!

(filmen är från förra veckan men jag gjorde dessa övningar även idag)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.