Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Intervallträning, Check!

Trött idag med men sov länge och valde att träna på eftermiddagen istället för morgonen. Det här med trötthet som gravid går upp och ner för mig. Ena sekunden kan jag utbrista” men åh så skönt, nu är tröttheten borta” och sedan några timmar senare har jag slocknat som ett ljus i soffan vid 18.00 haha! Det är ju bara att acceptera att jag kommer att vara trött titt som tätt.

Vi var hos barnmorskan i Måndags morse och fick höra lille Elmos hjärtljud <3 MY GOD säger jag bara! Kunde inte hålla tillbaka  tårarna. Så jäkla häftigt!

Prover togs också på mig och allt är i sin ordning, så skönt att få det bekräftat. Även om jag mår väldigt bra så är det alltid skönt att få se det på papper.

Idag efter intervallpasset så körde jag lite “extra work” för rumpa och core. Rumpövningen kommer upp i ett annat inlägg. Här på filmen är mer fokus på core.

Övning 1: Med hjälp utav ett gummiband runt låren/vaderna (se vart det känns bäst att ha bandet så det inte åker iväg när du rör dig) får du bra extra motstånd och det känns kan jag lova! Se till att hela tiden pressa ut låret/höften åt sida på det benet som du lyfter. Då kommer du åt mer på utsida lår och ännu mer utav rumpmuskeln. Se till att göra rörelsen i lugnt tempo. Mitt tempo ser högt ut men det är för att jag filmat  med “hyperlapse”.

Övning 2: kan även göras liggandes ner och pressa ner svanken mot golvet, håll någon sekund och släpp sedan efter. Eller så gör du den precis som jag gör på filmen.

Och som vanligt är dessa övningar bra för alla!

(filmen är från förra veckan men jag gjorde dessa övningar även idag)

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.