Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Tränat och träningsplanerat!

Idag sov jag sjukt länge, då menar jag sjuuuuukt länge! Vaknade 12.15?! Gah! Det enda som märks och känns för mig att jag är gravid (förutom att Elmo sparkar och har sig hela tiden ??) är att jag sover väldigt mycket!  Det är inte så att jag går omkring och är trött om dagarna, nej,nej för det är jag inte. Däremot kan jag lätt somna i soffan om kvällarna, även på dagen om helgerna. En riktigt sömntuta med andra ord haha!

Nåja, så fort jag vaknade slevade jag i mig min grötfrukost och drog ner till Factor för att träna. Jag har filat på nya övningar som jag ska köra med Linda på Måndag morgon och jag ville känna på dem själv lite innan. Det är så jäkla kul att göra träningsprogram igen!

Körde igenom hela passerat och älskade det, svettigt, mjölksyra och flåsigt! Fan så nöjd jag blev! Film på hela passet kommer upp här på Måndag- idag får ni bara ett litet smakprov i form utav bilder. Har lagt upp ett litet klipp på Instagram också om ni vill kika.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.