Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Träningsfilm, 3-d workout

Den nya härliga rutinen med träning på morgonen känns så skönt! Idag körde vi 8.00 och jag har i veckan planerat exakt vad vi ska träna, hur, och vad. Så kul att börja lägga upp träningsprogram igen, det var inte igår och snart hörrni, snart kommer ni att kunna köpa både träning-och kostprogram utav mig- vad säger ni om det 😉

Passen jag gör åt Linda och mig är alltid 3-d inspirerat, why? Jo för att jag är helt övertygad att den träningen kommer att vara bäst för alla oavsett vad du har för mål. Oavsett om du är elitatlet eller motionär, fitnesstävlande eller marathonlöpare. Vi alla behöver en rörlig kropp som är stark inifrån och ut, i ytterlägen, kan ta påfrestningar utan att trasa sönder. Min kropp mår fantastisk bra utav den här typen utav träning och jag känner mig så mycket mjukare i kroppen, elastisk, stark på ett helt annat sätt än vad jag är van vid- hälsosam.

Passen blir jobbiga och du arbetar i lägen du inte är van vid och rekryterar muskelfibrer du inte visste fanns, haha! Se till att hålla ett bra tempo så du får både träna styrka plus uthållighet- FAB!

Se dagens pass i filmen nedan, vi körde 3 varv utav dessa övningar. De övningar ni ser på ena benet/armen/sidan gör vi förstås även på andra benet/armen/sidan. Att ha med allt på film skulle bli alldeles för långt, men ja, ni hajjar att man såklart gör samma sak på höger som på vänster sida 😉

Ps! Jag har lagt till en ny kategori: “Mammaträning” under fliken “kategorier” högst upp på bloggens sida. Där samlas alla filmer och tips. De läggs även in under fliken “träning” och “träningsfilmer” eftersom träningen är till för alla DS.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.