Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

Träningsfilm, 3-d workout

Den nya härliga rutinen med träning på morgonen känns så skönt! Idag körde vi 8.00 och jag har i veckan planerat exakt vad vi ska träna, hur, och vad. Så kul att börja lägga upp träningsprogram igen, det var inte igår och snart hörrni, snart kommer ni att kunna köpa både träning-och kostprogram utav mig- vad säger ni om det 😉

Passen jag gör åt Linda och mig är alltid 3-d inspirerat, why? Jo för att jag är helt övertygad att den träningen kommer att vara bäst för alla oavsett vad du har för mål. Oavsett om du är elitatlet eller motionär, fitnesstävlande eller marathonlöpare. Vi alla behöver en rörlig kropp som är stark inifrån och ut, i ytterlägen, kan ta påfrestningar utan att trasa sönder. Min kropp mår fantastisk bra utav den här typen utav träning och jag känner mig så mycket mjukare i kroppen, elastisk, stark på ett helt annat sätt än vad jag är van vid- hälsosam.

Passen blir jobbiga och du arbetar i lägen du inte är van vid och rekryterar muskelfibrer du inte visste fanns, haha! Se till att hålla ett bra tempo så du får både träna styrka plus uthållighet- FAB!

Se dagens pass i filmen nedan, vi körde 3 varv utav dessa övningar. De övningar ni ser på ena benet/armen/sidan gör vi förstås även på andra benet/armen/sidan. Att ha med allt på film skulle bli alldeles för långt, men ja, ni hajjar att man såklart gör samma sak på höger som på vänster sida 😉

Ps! Jag har lagt till en ny kategori: “Mammaträning” under fliken “kategorier” högst upp på bloggens sida. Där samlas alla filmer och tips. De läggs även in under fliken “träning” och “träningsfilmer” eftersom träningen är till för alla DS.

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.