Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

In my “birthday suit”

Igår fyllde jag år- hela 36 år är man nu alltså?! Gosh? 

Nåja! Iallafall fick jag ju världens skönaste, fluffigaste one piece från svärmor- haha! Så jävla skön är den. Känner mig som en vandrande bomullstuss ?

Vilade igår men i morse 8.30 körde jag ett pass på Factor. Efter det, hem äta, filura och sedan ut på en 70 min promenad med ljudbok i lurarna. Så mysigt! 

När jag kom hem skulle jag bara lägga mig en stund på soffan efter maten. Det slutade med att jag somnade. I tre timmar. ? Det är nog det enda med graviditeten- att jag kan bli så trött emellanåt och sova som en galning! Haha! Men så skönt jag sover ?

Imorrn blir det eget pass kl. 8.00 på Factor. Jag har suttit ihop flera superbra program för gravida och det är dem jag och Linda kör på Måndagar och Fredagar. Och som jag tidigare sagt- ALLA kan köra dem, gravid eller inte. Är du gravid behöver du känna av vad just du klarar av och inte pressa kroppen till något som inte känns bra. 

Imorrn kommer träningsfilm upp från passet jag satt ihop+ lite allmännna tips för dig som är gravid. 

Natti natti ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.