Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

In my “birthday suit”

Igår fyllde jag år- hela 36 år är man nu alltså?! Gosh? 

Nåja! Iallafall fick jag ju världens skönaste, fluffigaste one piece från svärmor- haha! Så jävla skön är den. Känner mig som en vandrande bomullstuss ?

Vilade igår men i morse 8.30 körde jag ett pass på Factor. Efter det, hem äta, filura och sedan ut på en 70 min promenad med ljudbok i lurarna. Så mysigt! 

När jag kom hem skulle jag bara lägga mig en stund på soffan efter maten. Det slutade med att jag somnade. I tre timmar. ? Det är nog det enda med graviditeten- att jag kan bli så trött emellanåt och sova som en galning! Haha! Men så skönt jag sover ?

Imorrn blir det eget pass kl. 8.00 på Factor. Jag har suttit ihop flera superbra program för gravida och det är dem jag och Linda kör på Måndagar och Fredagar. Och som jag tidigare sagt- ALLA kan köra dem, gravid eller inte. Är du gravid behöver du känna av vad just du klarar av och inte pressa kroppen till något som inte känns bra. 

Imorrn kommer träningsfilm upp från passet jag satt ihop+ lite allmännna tips för dig som är gravid. 

Natti natti ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.