Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Morgonpromenad, bra start!

Ställde klockan i morse för att ta mig ut på en skön morgonpromenad. Mötte upp Linda för att knata tillsammans- vips var lite över en timme gjord. Båda klädda alldeles för varmt haha! Sjukt mkt snö men inte så kallt- lovley!


Hemma bestod frullen utav:

  • Mysli (osockrad, köpt)
  • Jag la till: nyponpulver och chiafrön (från MM Sports) och lite sesamfrön.

Till det hade jag Alpros naturella soygurt (bilden är innan jag hade i yoghurten). 1/2 avokado med örtsalt på, en stor saftig tomat och en kopp koffeinfritt kaffe. 

Nu lite fix och trix framför datorn- håller på att jobba fram min första föreläsning! Så spännande! Den kommer att handla om mig och min brokiga uppväxt med en missbrukande förälder, fosterfamilj, tonåren, bulimin, svek, att hitta sitt inre, sig själv  och fram tills nu idag. Hoppas det låter spännande 🙂 

Visst ja! Jag ska även gå en kostrådgivarutbildning snart!!! Paulúns- ser såååå mycket fram emot det! Jag kommer sedan att börja sälja kostprogram online med fokus på grön kost. Givetvis kommer det att finnas program för “blandkost” också men mitt mål och dröm är att få fler att inse hur bra det är för kropp, miljö och djur att äta mer grönt. Mer om det sen! 

Puss! 

2 kommentarer

    1. Haha- helt fantastiska ju! Love!

      En väninna tipsade om en sida med barnkläder där det fanns små unicornbyxor (precis som dem du visade) fast för barn! Hur gulligt som helst! Hahha, stackars lilla bebbe som får ha likadana byxor som mamma sin 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.