Denice Lundevall
Yoga World

Hade ställt klockan på 5.30 men vaknade innan så jag var på Factor redan 6.00- guuuutt! Jag har tänkt börja träna lite på mornarna nu några veckor framöver för att se hur det känns. Mest för att det är himla skönt att ha träningen gjord men även för att faktiskt vänja mig lite vid att det förmodligen kommer bli en del morgonträning när lilla Elmo är född<3

Tillbaka till träningen- ryggen kändes bra under hela passet, så himla skönt!

 

Dagens pass blev 3 varv utav följande (i inbördes ordning):

  • Lounge med kroppsvikt
  • DB reach med lounge (DB=dumbell)
  • DB push press
  • Viper (den avlånga mojängen)
  • Reverse lounge m. DB (ett ben står stilla, det andra benet går bakom dig. Först nära det andra benet, sedan lite längre bort och sist längst bort, samtidigt som du böjer dig ner i små snabba knäböj. Det här är en favorit men glömde som sagt att filma den men den kommer definitivt igen. Bränner braaaa i ben och rumpa!!)
  • 10 st wallball

Avslutade med 5 min gång på band med högt motstånd, FLÅSIGT!

(se även klippet nedan, där har jag dock missade “reverse lounge m. DB” när jag filmade)

 

Imorrn blir det tabatapass! Så kul! Det är alltid roligare att köra ett pass med de andra istället för att köra själv som jag gjorde idag. Jag kommer tyvärr bara att kunna köra passen 2 dagar i veckan då jag tänker akta mig för crossfitpassen just nu. Jag behöver som sagt jobba mer med mina fötter och rygg för att våga mig på det igen. Vill verkligen inte få ryggskott igen. fy fan så jobbigt det är. Ryggen är faktiskt inte helt hundra än, men det går att träna och röra på sig. Det känns bättre att röra på sig än att bara ligga hemma, det blir jag sjukt stel av.

Toppen är från http://adrianakuhl.com

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.