Denice Lundevall
Yoga World

Hade ställt klockan på 5.30 men vaknade innan så jag var på Factor redan 6.00- guuuutt! Jag har tänkt börja träna lite på mornarna nu några veckor framöver för att se hur det känns. Mest för att det är himla skönt att ha träningen gjord men även för att faktiskt vänja mig lite vid att det förmodligen kommer bli en del morgonträning när lilla Elmo är född<3

Tillbaka till träningen- ryggen kändes bra under hela passet, så himla skönt!

 

Dagens pass blev 3 varv utav följande (i inbördes ordning):

  • Lounge med kroppsvikt
  • DB reach med lounge (DB=dumbell)
  • DB push press
  • Viper (den avlånga mojängen)
  • Reverse lounge m. DB (ett ben står stilla, det andra benet går bakom dig. Först nära det andra benet, sedan lite längre bort och sist längst bort, samtidigt som du böjer dig ner i små snabba knäböj. Det här är en favorit men glömde som sagt att filma den men den kommer definitivt igen. Bränner braaaa i ben och rumpa!!)
  • 10 st wallball

Avslutade med 5 min gång på band med högt motstånd, FLÅSIGT!

(se även klippet nedan, där har jag dock missade “reverse lounge m. DB” när jag filmade)

 

Imorrn blir det tabatapass! Så kul! Det är alltid roligare att köra ett pass med de andra istället för att köra själv som jag gjorde idag. Jag kommer tyvärr bara att kunna köra passen 2 dagar i veckan då jag tänker akta mig för crossfitpassen just nu. Jag behöver som sagt jobba mer med mina fötter och rygg för att våga mig på det igen. Vill verkligen inte få ryggskott igen. fy fan så jobbigt det är. Ryggen är faktiskt inte helt hundra än, men det går att träna och röra på sig. Det känns bättre att röra på sig än att bara ligga hemma, det blir jag sjukt stel av.

Toppen är från http://adrianakuhl.com

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.