Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sundsvallstrippen!

I dagar tre var vi i Sundsvall och mös 🙂 De hade precis som vi här i Västerås-NOLL snö och plusgrader, haha! 

Vi hälsade på Rikards släkt, åt libanesisk hämmat, (första gången jag åt libanesiskt!!! SVINGOTT!!!), gick på museum, lunchade på stan.

Jag å Rikard har en tradition när vi åker upp till Sundsvall vid jul- det är att åka upp till “Norra och Södra Berget” och se på den magiska utsikten på kvällen ?? Det gjorde vi såklart även i år. Tyvärr blir det så dålig bild när man tar på kvällen så det blev inget foto, men ni kan tänka er att stå och se ner i en dal (som är staden) full av vackert ljus från lampor och gatubelysningen! 

Jag la även pussel med svärmor och Rikards syster när han var å hälsade på några vänner. Ett TRETUSENBITARS! Jag har tålamod med mycket men trodde inte jag skulle palla sitta med pussel, meeeen efter ett idogt snurrande på stolen så satt vi faktiskt i säkert tre timmar?! Haha! Det var ju mysigt! 

Åt veganska lussekatter gjorde vi också, som hans syster bakat- mumma! 


Libanesisk, vegansk mat! Fy fan va gott!!!

Lite från museet- väldigt intressant med just kvinnorätt.Vegansk lunch på “Tant Anci & Fröken Sara”. Helt ok när man själv hade ringlat över olivolja, balsamico, salt och peppar. Ett stort minus att man betalar extra för att få sojamjölk i sitt kaffe?! Det var bara 2 kr extra men ändå?? Har aldrig vart med om det?! 


Hoppas ni haft ett härligt nyår och att ni ser fram emot 2017. Det kommer bli ett magiskt, spännande år för oss i alla fall kan jag lova ?❤

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.