Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Gravidvecka 20!!!


Wow! Idag går vi in i vecka 20 alltså? Halva tiden har gått vilket känns helt sjukt, kan inte fatta det även om det både syns och känns på kroppen med X antal kilon extra, hehe! Vet inte vad jag väger just nu men förmodligen liiiiite mer än vad jag borde efter julhelg med ryggskott och stillasittande i över en vecka nu. Känner mig iiiiiinte så hälsosam just nu. Dock är det skönt för jag har nu börjat kunna äta den “vanliga” mat jag åt innan jag blev gravid. Behöver nu alltså inte bara leva på smörgåsar haha! 

Idag är sista dagen med julgodis och allt vad skräp heter! Imorrrn börjar jag äta normalt igen, dvs bönor, linser, grytor, oliver, grönsaker och sådan härligt. Det har bara inte gått att äta förrän nu. Helt stopp har det varit, allt det jag räknat upp här ovan har varit äckligt för mig men nu så, nu går det ner igen! Så glad! Jag vill ju ge vår bebis det bästa såklart. Jag är dock glad över att jag i alla fall kunnat äts frukt under den här perioden. 

Imorrn ska jag träna första passet efter ryggskott. Jag kommer att köra själv, dvs inte gå på pass. Då kan jag reglera vad för rörelser jag kan göra. Kommer bara göra sådant som käns bra såklart. Fokus på ben kommer det att bli men jag kör igenom hela kroppen. Ska filma lite tänkte jag och hoppas att minnet på telefonen räcker ? Imorrn ska jag skaffa en ny telefon i alla fall! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.