Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Träning för/mot ryggont

Jag har inte tränat sedan i fredags då jag gjorde illa ryggen men idag åkte jag ner för att köra lite 3-d movements för att lossa skit i ryggen och få igång den med rörelser. Efter ett tag blir man mycket mer mjuk och rörlig.

Nu, efteråt har man hunnit stelnat till igen så det gäller att fortsätta med vissa rörelser även hemma. Ni kan se att jag är lite stel på den bilden där jag gör en typ av “knäböj”. Efter några reps gick det mycket smidigare.

Snart har jag en ny telefon så jag lan filma mer och lägga upp klipp på de övningar jag gör, träning med för den delen. Min telefon är full med filmer och bilder och jag har problem med att överföra dem. MEN! Det måste ske snart för byte av telefon bli här i dagarna. Kul att kunna visa er mer vad jag gör, hur och varför 🙂 

Efter rörelseträningen hängde jag med och lyssnade/kollade på när Rikard hjälpte några andra med övningar. Tycker det är så kul att lära mig 🙂 

Lite bilder från övningarna idag. Rotationer i höft/överkropp samtidig som du flyttar fötterna prick för prick. Det blir då olika variationer utav “knäböj” med rotationer i överkropp. Det är bara en övning utav flera- vi körde på en timme med stretch och rörelser. 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.