Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Ryggskott i Julklapp?!!!

Buuuuuuuuuuuuu!!! Fy faaan va ledsen jag är! Jag lyckades såklart få ryggskott på dagens träning. JÄVLA KEXRYGG! 

Jag körde inte tungt eller något konstigt överhuvudtaget, men ändå satt den där- BÄM! Som en smäck i ländryggen. Var tvungen att avbryta passet och börja stretcha och göra lite 3-d övningar för att försöka få loss lite. Det gick inte. 

Henne i duschen var jag så ledsen att jag började gråta,haha! Vet inte om det är för att jag är gravid och extra känslig men jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag blir galen på min skitrygg. Nu finns det inget alternativ, jag bara måste ta han om mina fötter och rygg. 3-d övningar varenda jävla dag ska det bli! Jag vill ju kunna träna lätt crossfit ju?! Suck! 

Skulle gått på passet imorrn som är en tradition…har givetvis avbokat det MEN jag ska köra 3-d, cardio och kropviktsövningar. Röra på mig måste jag annars blir jag galen! Har gått tillräckligt länge utan att träna, nu är det nog! 

Usch, vilket tråkigt, argt inlägg, haha! Sorry men jag tror ni förstår min frustration. 

Nåja! Här var jag i morse, pigg å glad och redo för träningen!


 Nu börjar magen verkligen synas! Inte bara att jag lagt på mig utan det börjar synas att jag faktisk är gravid- love it! Går in i vecka 19 på Söndag ❤️? Ja, jag fortsätter att ha mina tighta träningskläder istället för att dölja min “fluffighet” i bylsiga kläder. Nepp, jag har bestämt för för att “embrace” it och njuta ❤️? 

Fick så fin present av min sponsor Adriana Kuhl #biabrazilsweden igår! Snygga tights med blåa detaljer och en ask med choklad. Nog för att jag inte kan ära chokladen då det är mjölk i MEN fy fan va gulligt av henne ju! Bara sådär! På lappen står det “Blue for the baby boy and chocolate for you”. Så glad jag blev! Älskar tightsen! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Bara jagTräning

Ryggskott i Julklapp?!!!

Buuuuuuuuuuuuu!!! Fy faaan va ledsen jag är! Jag lyckades såklart få ryggskott på dagens träning. JÄVLA KEXRYGG! 

Jag körde inte tungt eller något konstigt överhuvudtaget, men ändå satt den där- BÄM! Som en smäck i ländryggen. Var tvungen att avbryta passet och börja stretcha och göra lite 3-d övningar för att försöka få loss lite. Det gick inte. 

Henne i duschen var jag så ledsen att jag började gråta,haha! Vet inte om det är för att jag är gravid och extra känslig men jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag blir galen på min skitrygg. Nu finns det inget alternativ, jag bara måste ta han om mina fötter och rygg. 3-d övningar varenda jävla dag ska det bli! Jag vill ju kunna träna lätt crossfit ju?! Suck! 

Skulle gått på passet imorrn som är en tradition…har givetvis avbokat det MEN jag ska köra 3-d, cardio och kropviktsövningar. Röra på mig måste jag annars blir jag galen! Har gått tillräckligt länge utan att träna, nu är det nog! 

Usch, vilket tråkigt, argt inlägg, haha! Sorry men jag tror ni förstår min frustration. 

Nåja! Här var jag i morse, pigg å glad och redo för träningen!


 Nu börjar magen verkligen synas! Inte bara att jag lagt på mig utan det börjar synas att jag faktisk är gravid- love it! Går in i vecka 19 på Söndag ❤️? Ja, jag fortsätter att ha mina tighta träningskläder istället för att dölja min “fluffighet” i bylsiga kläder. Nepp, jag har bestämt för för att “embrace” it och njuta ❤️? 

Fick så fin present av min sponsor Adriana Kuhl #biabrazilsweden igår! Snygga tights med blåa detaljer och en ask med choklad. Nog för att jag inte kan ära chokladen då det är mjölk i MEN fy fan va gulligt av henne ju! Bara sådär! På lappen står det “Blue for the baby boy and chocolate for you”. Så glad jag blev! Älskar tightsen! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.