Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Supergröten!

Åh min gröt, min älskade gröt! Så länge sedan jag åt dig men du är ack så söt. Julrim! 

Ja, jag älskar verkligen min havregrynsgröt men har inte ätit den under hela graviditeten ( 18 veckor). Jag har kört en standard på proteinbröd, ost, röd paprika och te. Inget annat vill bebben ha. Men idag, idaaaag blev det gröt. Så gott så gott. 

Recept:

  • 1 dl glutenfri havregryn. Ha i vatten så de täcker grynen och sedan in i micron i ca 1 1/2 mind ta ut och rör om. Häll i lite nötmjölk och in i micron i ca 1 min igen. Ta ut rör om. Är konsistensen för torr- ha i mer vätska. Är den för lös, ha i lite mer gryn.
  • 1- 1/2 mosad banan. Blanda runt tillsammans med gröten. 
  • Strö över hackade valfria nötter och frön. Jag använde idag sötmandlar och chiafrön. 

Supergott och mätt som bara den blir man! POWERGRÖT! 


Igår hoppade jag in som coach på Factor. Så kul! Det var inte igår 🙂 

På kvällen hade jag ens sådan hemsk huvudvärk och låg i soffan hela den resterande dagen. Fy fan! Idag sitter en seghet kvar sedan gårdagens huvudvärk. Orkar just ingenting idag känns det som. Har bokat in träning på eftermiddagen som jag hoppas jag orkar gå på. Man blir inte mer pigg av att bara ligga hemma MEN ibland orkar man inte mer än så. Vi får se hur det blir.
Gårdagen från factor:

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.