Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Supergröten!

Åh min gröt, min älskade gröt! Så länge sedan jag åt dig men du är ack så söt. Julrim! 

Ja, jag älskar verkligen min havregrynsgröt men har inte ätit den under hela graviditeten ( 18 veckor). Jag har kört en standard på proteinbröd, ost, röd paprika och te. Inget annat vill bebben ha. Men idag, idaaaag blev det gröt. Så gott så gott. 

Recept:

  • 1 dl glutenfri havregryn. Ha i vatten så de täcker grynen och sedan in i micron i ca 1 1/2 mind ta ut och rör om. Häll i lite nötmjölk och in i micron i ca 1 min igen. Ta ut rör om. Är konsistensen för torr- ha i mer vätska. Är den för lös, ha i lite mer gryn.
  • 1- 1/2 mosad banan. Blanda runt tillsammans med gröten. 
  • Strö över hackade valfria nötter och frön. Jag använde idag sötmandlar och chiafrön. 

Supergott och mätt som bara den blir man! POWERGRÖT! 


Igår hoppade jag in som coach på Factor. Så kul! Det var inte igår 🙂 

På kvällen hade jag ens sådan hemsk huvudvärk och låg i soffan hela den resterande dagen. Fy fan! Idag sitter en seghet kvar sedan gårdagens huvudvärk. Orkar just ingenting idag känns det som. Har bokat in träning på eftermiddagen som jag hoppas jag orkar gå på. Man blir inte mer pigg av att bara ligga hemma MEN ibland orkar man inte mer än så. Vi får se hur det blir.
Gårdagen från factor:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.